Söndagsmusik

emdhjarta.jpg

Åh, hittade så fin musik genom Anna En cover på en klassisk sång som jag helt missat tidigare. Ack så bra möte mellan Ellie Goulding och Erik Hassle. Jag glömmer nästan misären här en liten stund :).

Och tusen tack för alla fina hälsningar. Jag får lov att ösa inspiraiton över er sedan!

6 comments

  1. Låten känns väl igen men den duon var helt ny för mig också!Vi hoppas att du snart får rätsida på misären och att det kreativa flow som finns där får regera!Hmm snart står april för vår dörr , tror du värmen också snart knackar på ? brr så kallt det var idag!Krya på dig !Carina

  2. Du är fenomenal på att tipsa om bra musik! Och så fick jag ett namn och ett ansikte (Ellie Golding) på hennes version, fin fin fin, av Your Song, den är också så trösterik att lyssna på när man känner sig lite ledsen och låg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.