Önskar…

…att jag hade ett riktigt maffigt inspirerande fredagssvep på gång eller något annat skoj. Men sorry. Bara saggig sjukstuga… Bacillkvoten borde väl ändå vara nådd kan tyckas och förhoppningsvis vänder det snart. Det måste det bara göra. Hoppas att ni stoppar magarna fulla med hjärtformade från våffeljärnet i dag och att ni har en riktigt fin fredag!

24 comments

  1. Som jag längtade efter ett fredagssvep. Men jag tröstäter galetter ikväll och hoppas att ni tar er upp ur bacillträsket. Nu vänder det! Det är ju vår.

  2. Amen fy sjutton! Har ni inte haft ert redan?!!Jag lider med er. Vet hur det jäkla tröttsamt det är när bacillerna går rundgång. Till slut tror man ju knappt på att det kommer bättre tider. Men det gör det. Efter regn kommer solsken, megamycket solsken. Vårsol och tulpaner i rabatterna och kaffedrickande (eller te) på altanen. Och ni är friska och krya och studsar fram på torra våriga vägar utan is. Och fåglarna kvittrar och alla baciller har dragit dit pepparn växer. SåDetSå!Kram!!!

  3. Hoppas ni mår bättre snart!! Hoppas helgen blir fin och att orken kanske räcker till en stund i lä med en tidning i knät. krya på!

  4. Men rackarns att det aldrig vill ge med sig för er! Jag ska tänka på dig när jag äter mina frasiga hjärtan, blunda och önska dig pigg och frisk! Hoppas ni snart mår bättre… och får en skön helg!K r a m .

  5. Hoppas på et ordentligt tillfrisknande, och en trots allt skön helg! Du/ni har verkligen varit drabbade på sistone. Nu får det räcka – nu ska det ju bli vår, och alla krämpor ska smälta bort i takt med snön!

  6. ja fredagssvepet er savnet her også, det er ukens blogghøydepunkt for meg!!!Men god bedring og ut med basillene nå. Nå er det vår, sola skinner og ja, vafler det er godt det!!!God helg 🙂

  7. Hoppas att ni blir friska snart! Vi “valde” att förlägga sjukstugan i fjällen denna vecka 😉 Fy sjutton för att pricka in två halsflussar på vinterns enda semestervecka!

  8. Era stackare! Nu har ni väl iallafall fått mer än er beskärda del av sjukdomar för resten av året. Jag hoppas att våren enbart kommer föra med sig god hälsa, solsken, värme, härlig grönska och mängder av energi och kreativitet.Krya på er och ha det så gott som ni kanKram Lotta

  9. Nope, inga hjärtformade… Här är det också sjukstuga och då lever vi på makaroner och luft :)Jag hoppas helgen har gett er en del krafter tillbaka och att ni har en fin vecka framför er!

Leave a Reply

Your email address will not be published.