Tisdagstema: Min blogghörna

13tisdag-tileblogg.jpg

Ja ni, kära vänner. Med tanke på omständigheterna här så får jag lov att återvinna ur bloggarkivet ännu en gång när det gäller tisdagstemat. I dag är det blogghörna. För mig är det mitt gröna rum. För det är bara mitt, även om det just nu bär tydliga spår av barnen som gärna sitter vid datorn här inne.

13tisdagcollage1.jpg

Nytt och gammalt och stort och smått. Här blandas allt möjligt som jag tycker om och som inspirerar mig. Min gröna koja.

13tisdagcollage.jpg

Bidrag till Fabrikens Tisdagstema.

25 comments

  1. Ja, där förstår jag att både bloggaren och dess barn trivs. Säg den som inte skulle trivas där… :)Jag tackar för fina bilder och hoppas att ni alla är på bättringsvägen snart. Nu.K r a m Lina

  2. Så fint! Det gör inte att du återbloggar, dessa bilder tål att beundras om och om igen. Och min önskan om ett eget rum är starkare än någonsin :-(.

  3. Ja du, what can I say!? Det är så breathtaking vackert att jag nästan dör lite grann. Jag förstår att du trivs och sällan har grönt varit så snyggt. Och då gillar jag ändå grönt, väldans mycket. Krya på er! Kram Anna

  4. Ja det är fantastiskt fint. Ett sådant rum blir svårt att få ha för sig själv, förstår jag det. Ja vad säger man, gillar allt och drabbades av ett bestämt ha-begär. Blev tom lite piggare här i sjukstugan. Tack för det :-). Och krya på dig med!!

  5. Åh, vilket underbart rum du har! Gillar allt, framförallt de fina gröna glasdropparna i riset. Får man fråga vart du hittat dem? Perfekt till påsk! Grönt är skönt!

  6. Gärna favorit i repris. Jag blir verkligen inspirerad av de här bilderna. Jag planerar ju att piffa till min hörna med lite mer mönster och färg. 🙂 Krya på dig!Kram Karin

  7. Vilken fin inspirationshörna. Förstår att du trivs! Vad heter den gröna glaskrukan som du har en orkidé i?

Leave a Reply

Your email address will not be published.