Fredagssvepet: Vecka 15

Den här veckan började med sommarkänsla några dallrande timmar i måndags. Nu sägs det att värmen är på ingång igen. Barnen går på påsklov i dag och vad skulle vara bättre än riktig springfling nästa vecka? Typ ingenting. Håll till godo med veckans fredagssvep!

Om man känner för en riktig amerikansk saga a´la juvelarfirman Tiffanys rekommenderas en titt här. Robert Buckley, sång av Joshua Radin och välkände modefotografen Peter Lindberg – det blir nästan inte mer tjusig romance än så.15fredag1-kopiera.jpgIKEA har många godbitar denna säsong. Keramikvaserna i serien Oväntad av Anna Lerinder med formspråk från klassiskt femtiotal måste kollas in.15fredag2-kopiera.jpgSovmorgon – say no more. Vackert från darling Toast. 15fredag3-kopiera.jpgKampanjbild från Rosenberg CPH. Jag har några väskor därifrån som jag brukar använda sommartid, bland annat en riktigt knallig gul. Snart dags för den känner jag.15fredag4-kopiera.jpgRädda Barnen har fyllt på sin designshop. Lotta Agaton har stylat med blå accenter med bland annat vackra tavlan Altewai.saome av Lina Ekstrand.15fredag5-kopiera.jpg

Vi har inte inlett grillsäsongen ännu, men nu börjar suget bli lite för stort för vissa. Jag känner ett stort behov av att uppdatera våra standardtillbehör. Kanske finns det nya infallsvinklar att finna i nya Till grillat av Lisa Lemke? En ny favorit från förra året blev denna marinerade kycklingfilé, men jag behöver mer grillinspiration inför säsongen.

15fredag6-kopiera.jpg

Stort tack för alla fina ord om mitt bokskribentuppdrag. Det glädjer mig mycket att ni tycker att det är roligt och vill läsa mera. Nästa vecka blir det en av de finaste vårskildringarna jag har läst på länge, tillsammans med något så ovanligt som välskrivet om intimitet. Tryck från The light fantastic/Etsy.

15fredag7-kopiera.jpgJag har en liknande variant som jag bar runt på förra sommaren, men den här är ju så fin den med. Och praktisk mörkare till alla strandsejourer. Favoriten Alphabet Bags kör 20 % på väskor just nu. Hmm…15fredag8-kopiera.jpgLeftover Cuties gör signaturmelodin till The Big C som jag följer på lördagarna. Omöjligt att motstå svänget i nya Places to go.15fredag9-kopiera.jpgVarje sommar får sin bricka. I år riktar jag mina blickar mot en riktig klassiker i mönsterfloran.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

13 comments

  1. WOWSA vilken film Tiffany bjuder på. En gammal Barry White låt helt omgjord….mycket fint.Grillat har inte vi heller gjort, däremot är det restaurangbesök ikväll med just grillat. Ser fram emot det.

  2. Vi hade grillpremiär i förra veckan. Härligt! Känner dock precis som du en längtan efter förnyelse av tillbehören. Såg dig på Yourlife idag – kul!Trevlig helg!

  3. Lovely fredagssvep! Nu är det snart helg – yes! Vi får verkligen hoppas på fint väder framöver, och prognoserna bådar ju gott “so far”.”Till grillat” omslaget väckte mycket ha-begär, så snyggt omslag!Fin fredag!

  4. Härligt svep… som vanligt =) Grattis till ditt skribentuppdrag… vilken grej! Det ska bli kul att följa.Du skriver fantastiskt bra, jag är så imponerad!Fin fredag till dig!Anna

  5. Älskar Tiffany – loggan, färgen, askarna och vilket foto i filmen! Tack för tips om toast och finfina trycket, dags att dra av gummisnodden från plånboken,Malin

  6. Vilket underbart svep och den där sången och videon från Tiffanys – den gav mig gåshud 🙂 Love! Trevlig helg Weronica!

  7. De där vaserna från IKEA ser ut att passa fint ihop med de två jag har från Cosas (är så glad att jag just fick en till) – måste kolla närmare på dem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.