Bokskribent hos Yourlife

15yourlifeblogg.jpg

I dag börjar jag som bokskribent på Yourlifes websida. Ni kommer att en gång i veckan få följa med mig i mitt läsande. Dagen till ära finns även en liten intervju med mig som man finner här. Min första artikel (följ länken för att läsa) handlar om min favoritbok och en något terapeutisk omläsning. Jag tackar Yourlife för möjligheten att få ägna mig åt att skriva hos dem. Det skall bli väldigt roligt. Hoppas att Ni också hänger med i mina bokhögar!

35 comments

 1. Åh! En ängel vid mitt bord är min absoluta favorit. Upptäckte den 1995 när jag bodde i London. Familjen jag bodde hos var från Nya Zeeland. Jag minns än idag bokhandeln på Charing Cross Road där jag köpte den första delen. Den berör verkligen på många plan. Jag tror det är dags för en omläsning. Den engelska versionen är att rekommendera tycker jag, även om den svenska översättningen är bra. Vad kul att du ska skriva för Yourlife. Jag tycker din blogg är fantastisk, känner nån slags samhörighet. Det är intressant det där. Jag började följa dig för 5 år sedan när jag var mammaledig med dotter nr 2 men jag har nog aldrig givit mig till känna. Ha en bra dag!Kram Jenny

 2. Nämen!Va skoj!Jag brukar ha stort utbyte av dina reflektioner kring böcker och läsupplevelser.Grattis YourLife till en strålande värvning!Sara

 3. Så roligt! Ska bli jättespännande att läsa dina artiklar. Ska direkt låna En ängel vid mitt bord som jag aldrig har läst.

 4. GRATTIS! Så fantastiskt roligt! Och rätt! Blir kul att följa din väg hos dem också… kanske kickar det igång den sovande läsaren i mig också. :)Grattiskramar och hälsning från mig.Lina

 5. Grattis! Vilken rolig jobb. Älskar själv böcker och nya tips tas tacksamt emot. Har precis läst en bok på norska som heter Vann til elefantene. Kanske den heter Vatten till elefanterna på svenska?! Kommer på bio strax. Klarade inte att lägga den ifrån mig, så bra! Ha en fin dag! Ulrika

 6. Grattis till det roliga uppdraget som lär passa dig som handen i handsken! Det är nog bara början…Konstaterar att vi, förutom en del annat, delar samma favoritbok (eller en av dem ska jag väl säga, då det är oerhört svårt att välja ut en enda). Du fortsätter väl att hojta till när man kan läsa något nytt av dig.Ha en trevlig torsdageftermiddag!Anna I

 7. Jag är så in i norden glad, glad för att du fått ett toppenuppdrag – böcker är ju fantastiskt! Och för att du så enormt generöst nämnde min blogg som en av dina 5 favoritbloggar just nu! Står nu och studsar med sovande Philip i famnen, tusen tack!MalinJa just det, Janet Frame är i särklass, väcker verkligen minnen, favorit sedan min tid i England när jag skulle arbetat som au pair men mest gjorde annat….

 8. W!Supergrattis, jag önskar dig stor lycka till.Låter som handen i handsken för dig!Tack för din underbara blogg:-)Vårkramar ifrån GöteborgLisa K

 9. Men Weronica, vad roligt!! Så klart att du ska skriva om böcker. Och så bra skrivet sen. Själv har jag inte läst En ängel vid mitt bord, ännu. Den kommer däremot få hänga med mig på semestern nu. Såg filmen för länge sedan och minns att jag tyckte mycket om den, gick rakt in. Och sedan, tack så hjärtligt för omnämnandet. Blev glad, smickrad och nästan rörd. Ha det fint!

 10. WOW! 🙂 Underbart glädjande nyheter Weronica! Vad glad jag blir för din skull och så klockrent. Grattis! 🙂 Och självklart kommer jag att följa dig och din väg i böckernas värld. Fattas bara annat. 🙂 Kram och lycka till

 11. Men så roligt! Grattis! Jag läst En ängel vid mitt bord första gången när jag var på Nya Zeeland i mitten av 90-talet, men läste om den bara för ett par år sedan igen. Ska bli roligt och spännande att få följa med dig bland bokhögarna!

 12. Men, vad roligt! Ska bli riktigt roligt att läsa dina texter hos Your life! En ängel vid mitt bord känns vagt igen, undrar just om jag inte läst den? Ska leta upp den på biblioteket nästa gång jag är där. Ser fram emot fler boktips!

 13. Wow! Grymt kul och där passar du perfekt! Du om någon återger och speglar läsupplevelser. Största lyckosparken!Länge sen jag var här och läste. Du får bli min första blogg att läsa ikapp. Det är ju galet vad man kan missa på några dagar, så mycket fint du visar. Blomlådorna blev urfina hos er. Stod och fingrade på gamla sådana häromdagen och på piedestalerna på Ikea. Vet att jag slängde exakt en sådan när jag var sådär tjugo. Hade den i min allra första lägenhet och tyckte den var blää-romantisk sen när jag ville tuffa till mig. Haha, man ska ALDRIG slänga bara spara… Och du, gratulerar till de fem åren! Till och med det har gått mig förbi. Hoppas på många fler år, du himla braiga bloggerska!Kram!!

 14. Nämen ååhh, instämmer i kören, grattis Weronica, så kul, så rätt, så DU (tycker jag att det känns som)! Stort lycka till! Kram / Frida

 15. Härligt fredagssvep, som vanligt.Lycka till med ditt nya uppdrag. Har följt din blogg länge och tycker den är kanon.Trevlig helg!/Mia

Leave a Reply

Your email address will not be published.