Första rundan

15walking-kopiera.jpg

Oh yes, jag gjorde det. Och det klappar jag mig själv på axeln för. Nu är jag igång igen. Det var ett tag sedan, men bättre att se rundorna som blir av, än att hänga upp sig på de som inte blev. De tighta på och så nya skor på det. Mina förra skor köpte jag när Anna var bebis, så det var liksom dags. Man studsade fram lite grann – faktiskt. I skogen vill jag bara ha fågelkvitter, men innan som pepp eller efter som maxad belöning discodunk såsom Ladyn:s nya. Nu är jag på g :)!

signature

7 comments

  1. Härligt – jag är också på G efter en underbar kickstart på Fuerteventura! 🙂 Det var värsta träningsanläggningen där så inspirationen att träna blev stor. 🙂

  2. Måste bara säga att jag älskar din blogg, har läst den i flera år nu, du inspirerar mig nåt otroligt och framkallar “feelgood” känslor hos mig! Kikade in på yourlife, jättekul att du skriver där också. Stort grattis och lycka till m allt ditt skrivande! O tack för att du delar med dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *