Påsklov

16tradgardbloggex.jpg

I dag är det första dagen på barnens lov. De studsar. Sedan studsar de. Och så studsar de lite till. Vinden har stillat sig. Solen gassar från himlen. Det kan helt enkelt inte bli så mycket mer galant i denna påskvecka. I går gick jag en närkamp med ogräset. I dag sitter jag därför med gott samvete och käkar marsipanägg och kastar ett öga i en tidning. Ljuva, ljuva springfling!

signature

8 comments

 1. Håller på med ett designprojekt gällande en trädgård med ett vitt hus.
  Har valt följande sommarblommor som skall stoltsera i rabatterna. Tänkte då på dig som också har ett nytt fint hus. Alltså- Klicka hem lite grönt…! Tänkte tipsa om “Rara växter” som säljer fröer via nätet. Tycker du skall kolla in följande som passar alldeles utmärkt till ditt vackra vita hus!
  Ringblomma (Triangle flashback), Malva (Zebrina), Rosenskära (Daydream), Rosenskära (Snow Puff)Svansfjädergräs (Angel hair), Purpurvinda (Kniolas black), Kolvhirs (Red Jewel), Vallmo (Shirley Double), Purpurvinda (Shiva).

  Hoppas du blir inspirerad!!!

  Helena: Stort tack! Fröer är helt nytt för mig, om man bortser från persilja, dill och luktärter :). En del skall väl förgros inne, men jag antar att det finns sorter som man kan sätta i direkt snart. //W

 2. så avundsjuk jag blir när jag ser denna bilden, det ser ljuvligt ut!På Onsdag är jag ledig och då jäklar ska jag sitta i solen på kollo! 😉

 3. hej,
  Det ser härligt ut! Jag undrar om du kan avslöja/tipsa var du köpte den fina koppen?

  Anna: Det är Spodes Blue Italian. Jag har köpt min i Visby, men de finns bland annat på Svenskt Tenn samt på nätet hos Tehuset Java. //W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *