La Dolce Vita

16sommarfeelingblogg.jpg

Man kan ju liksom inte låta bli att bli den där typiske svensken som hänger sig åt väder och vind dessa dagar. Detta är ju bara ett så ljuvligt påsklov! Vi var inne på staden förut för lite skor och annat nödvändligt, men vårt eget däck slår allt just precis nu. I brevlådan låg den fina sommarväskan från Alphabet Bags som jag beställde i fredags. Barnen tyckte att vi skulle sätta upp deras lilla pool, men vi får nog nöja oss med att längta lite till kommande seaside istället :). Jag hoppas att ni också har det fint där ni är!

signature

7 comments

  1. Er altan verkar vara helt fantastisk! Minifolket här hemma vill också ta fram poolen, helst vill de placera den framför studsmattan så att de kan hoppa rakt ner. Mamman är lite bekymrad över alla stora “leksaker” som börjar ta över tomten :)Ha ett fortsatt skönt påsklov, jag läääängtar till torsdag em då vårt börjar!

  2. Inspirerande blogg med härliga bilder. Undrar hur bekväma är vågö, kan man ha en dyna till, du har kuddar ser jag? Är det en bra viloplats? Glad Påsk / A

  3. Åh vilken härlig bild!! Drabbades av ett allvarligt “vill ha” när jag såg den. De där jeanskuddarna är ju verkligen så snygga, och till de där stolarna, väskan, suck…Ha det så bra idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *