En bok på Skärtorsdagen

16combuchenblogg.jpg

I dag finns ytterligare en bokreflektion av mig hos Yourlife. Följ länken för att komma till artikeln. Denna gång handlar det om en damroman som jag läste när jag låg nedbäddad i eländig sjukdom i februari. Vårkänslorna kom med boken.

Här samlar vi oss för att åka och handla inför påsken. Mat, blommor och så det viktiga godiset till stora (mina pastellägg från Anthon Berg), men framförallt till små. Matlistor författades i går, men jag fixade också ett riktigt fredligt påskris som ni får se lite senare. En fin torsdag!

signature

3 comments

  1. Jag SKA ta mig tid att titta på/läsa din om-en-bok-text, snart, snart. “Spill” verkar ju som sagt spännande, men den har jag så klart inte heller hunnit läsa ännu… Så mycket läsning (bra bloggar bl a:) så lite tid…Önskar dig en fortsatt skön påsk, i fridens och fredens tecken! :)/helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *