16 comments

  1. Nytt fint tänk till riset som borde fungera till granen också.Man får hoppas att de fanns att köpa färdiga då att själv klippa ut dessa märken skulle slita på tålamodet!Glad Påsk!

  2. Tjusigt! Så fint! Jag anar ett växande pysselintresse?! :-)Själv har jag äntligen lyckats fixa påskris, efter letande lite här och där.Åsså får jag precis höra att maken haft sönder en kruka jag för en timme sedan impulsköpte i stadens affär… grrr…

  3. Hej där! visst är det superfint att hänga peacetecken i påskriset istället för det klassiska, som ägg 🙂 i vår webbbutik hittar du nästan likadana peacetecken, fast i zink, superfina!HälsningarAnna-Maria

  4. Dessa bilder du bjuder på i dag, är dom finaste påsk pynt jag setthär på bloggarna. Peace är underbart! Har just kommit hem från en shopping resa med mina sessor. Och mitt stora Socker fick ett par nyaörhängen på denna tripp, och det var just Peace märken:)Kram och jag önskar dig en glad påsk!CC

  5. Stiligt ni har! Och vad roligt att få läsa din bokrecension, hade glömt romanen Spill, vad bra att du påminde mig. Skrivs upp på listan, inköpsstopp tills The Passage är klar, är nu på sidan 604, bara ca 400 sidor kvar ; ) Må så gott,Malin

  6. O ! Jag tycker om din blogg med.. Du ger mig och många andra sådan inspiration ! Som idag.. så läckert !Glad påsk !? M i a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *