9 comments

 1. Men lägg av vilken snygg bild! Jag kanske inte ska vara så mallig över den animerade gif jag lyckades lägga upp på bloggen igår, haha! 😀

  Till helgen tänkte jag försöka fundera över vad som mest behöver göras i vår så kallade trädgård… Känns bara jobbigt när man är så okunnig!

  Tina: Animering låter väldigt avancerat – där ligger jag i lä 🙂 Jo tack, tankarna snurrar nu. Jag känner mig lite mer rustad denna säsong bland perennburkarna när jag har blivit intresserad. Förra året stod jag som en fågelholk på Blomstertorget. Nu hoppas jag på en lite mer riktad insats, även om jag behöver lära mig massor av mera 🙂 //W

 2. W!
  Är det verkligen din bild…
  Du är fantastisk!

  Vilken sann engelsk trädgårdsinspiration.
  Helt i min smak, som bor med trädgård i en engelska trädgårdsstad från 1920.
  Go Britain!

  Kram Lisa K (egentligen Elisabeth)

  Lisa: Tack snälla du. Jodå, jag och ingen annan. Och lyckos du med den miljön. Även där ligger jag mycket i lä 🙂 //W

 3. Du är så duktig så man blir avis – både med kameran och med orden!! Heja heja dig!!Många kramar MalinLästipsen är så bra, jag vill bara läsa mer mer hela hela tiden…när ska jag ha tid???

 4. Läste precis denna boken under påsk!! Superbra men lite svår att komma in i i början tyckte jag. Ska passa på att shoppa på Adlibris idag tänkte jag…Ha en härlig dag!

 5. Tack för inspirerande läsning Weronica! Och nog kan både trädgård och läsning fungera alldeles utmärkt som terapi och jag gillar att du skrev om två av mina favoriter. Så olika men samtidigt med så många beröringspunkter.Det är det jag tycker om med Kate Mortons författarskap, att hon använder sig utav allt det där som jag själv tyckte var så magiskt med läsning då jag var liten och omvandlar den magin till fängslande historier för vuxna där känslan återfinns. Du är en utmärkt skribent Weronica och lycka till med alla trädgårdsplaner.Kram Lotta

 6. Vilken bild! Får mig på något konstigt sätt att tänka på den där nya rödluvan-filmen som jag bara måste gå och se. Jag önskar jag hann läsa lika mycket som du gör. Jag har börjat med en helt ny ovana – att påbörja med inte slutföra böcker. Jag blir rastlös och tröttnar. Snälla tipsa om något som trollbinder en rastlös och svårflirtad nattuggla. Igelkottens Elegans fick mig i alla fall att somna… Men trollbunden, knappast! I morse grät jag lite på tunnelbanan. Av dina fina ord. Om att vilja sitta på axeln. Jag pustar ut att jag bara har en 2-åring och bävar för den framtid då livet ska pröva min lilla. Tack för allt som är så läsvärt. Här tröttnar jag aldrig. Kram Anna

 7. Sparade det bästa till sist – vad fint du skrivit och fotat! Magisk bild och inspirerande ord. Läste boken i Thailand i februari och blev jätteförtjust, så vackert språk. Är inne på hennes första bok nu – The House at Riverton, mja inte lika bra, har köpt den tredje och hoppas på den. Må så gott, nedräkning nu tills imorn ; )Malin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *