27 april

17vitsippor1blogged.jpg

Snälla lilla gumman. Bäst i världen är du. Önskar att jag kunde sitta på din axel hela dagen och säga det när någon annan säger något annat. Önskar att jag kunde snabbspola en del saker, så att du inte skulle behöva. Hoppas att du vet tillräckligt mycket att du är den finaste av dem alla.

Snälla någon vad det var gott att sitta i solen och käka marsipanägg i påsk. Those shoes were made for walking och i går kväll masade jag mig ut. Stärkt. Nu då – kanske på g ändå – igen.

Snälla värme, kom tillbaka. Det var ju så himla trevligt.

Snälla Therese Sennerholt som nu säljer sina anteckningsböcker en och en. Create some magic!

Snälla bli min igen. Åh så bra. Jag hakar på “vi som hyllar Veronica Maggio”. Satan i gatan – galant.

Och så lite vitt från skogen. Det var ungefär det. Just nu.

signature

8 comments

 1. Det är nu du skall plantera årets nävor som skall sprida sig i rabatten som en vacker vårflod. Kolla in silkesnävan, eller någon av de rosa/vita sorterna! Av de 4 nävorna jag planterade för 4 år sedan har jag under årens lopp skapat mer än 40 nya plantor, så tacksamma är de om man väljer en sort som lätt breder ut sig! Ett vårtips från mig till dig!

  Helena: Tack! Satt faktiskt och kollade in Rara Växter i går kväll efter tips från dig. Nävor – kollas genast in! Tusen tack för fina tips! //W

 2. Åh vad jag känner igen mig i ditt inlägg, sitta på axeln, hur många gånger har man inte velat det?Tror att vi har två av samma storlek och sort :).Sitter på jobbet och just Maggio går på reapeat i lurarna…och jag drömmer mig också tillbaks till påsk, värmen och marsipanägg!Kram!

 3. Det gör ont i mammahjärtat när jag läser dom första raderna! Så tänker jag, det klart att hon vet, och jag tror faktiskt att vi mammor är mer “på axeln” än vi tror 🙂

 4. Hej! Tack för en jättefin blogg med massor av inspiration! Men nu måste jag bara fråga, har funderat över detta så många gånger; vad är det egentligen det står på bilden? Ordet där? Stoy? Stou? Haha, jag kan verkligen inte se vad det står. Ha det fint!

  Linn: Stort tack för fina ord som glädjer! Det skall stå Story med så där lite stiligt snirkligt handskriven font – så nu vet du 🙂 //W

 5. Snabbspola, så brukar jag också tänka. Tänk bara på tonåren, gulp, snabbspolning där tack. Fast det kan vara nog så kämpigt att vara sisådär åtta-nio någonstans. Och ja, som en trygg liten skugga skulle man vilja sväva där alldeles nära när det blåser kalla och trista vindar på skolgården… Fy tusan vad jag önskar att alla var snälla. Jämt och alltid.Kram och Maggio är väldigt bra.

 6. Malin, Annixen, Knaada och Sofia: Det är en stor och svår tid när man går från att vara liten till att bli lite större. Det är mycket som händer i tankarna med frågor kring att passa in, att finna sin plats i livet och att brottas med alla farhågor och förhoppningar. Som mamma vill man ju bara ta bort allt ibland för att skona, men allt ingår ju i att växa som vi alla väl vet. Själv sitter man ju med viss erfarenhet och kanske lite livsvisdom, men för att få den så måste man snurra runt där i virvelvinden. Våra små med den kortaste vägen till våra hjärtan. Det finaste vi har. //W

 7. Åh det gör ont i hela mig att läsa de där första raderna. Och den där klumpen i halsen återkommer som jag känner igen så väl. Du sa det så fint, låt oss snabbspola. Det är ju precis det man vill. Det där med utanförskap och en känsla av att inte riktigt passa in, inte ha en självklar plats i gruppen, inte känna sig önskad. Så hemskt. Vi har också varit där med vår ena son. En fruktansvärd tid. Jag hoppas det blir bra för er dotter. Och det fort. Och att ärret i hennes hjärta kan läka snabbt.

  Många varma kramar- Helena

  Helena: Tack för omtanken. Nu är det inte fullt så illa för vår aktiva lilla vildbasse till dotter, men det finns många tankar nu i trean om det lite skrämmande att byta skola, om ens kompisar får gå i samma klass, hur stora och hemska sexorna är, hur man förhåller sig till hela det eviga poppis och tönt, hur man bara vill passa in med de rätta grejerna, hur man ser ut jämfört med andra – massor av tankar som bubblar runt, runt hela tiden. Man har ju själv varit liten och där, så vi pratar mycket. Och kramas mycket. Och snabbspolningsknappen finns väl tyvärr inte att tillgå för oss mammor 🙂 Härligt att höra att det går bra för er son! Kram W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *