12 comments

  1. Jag upptäckte den påsen förra helgen, mycket god! Sedan du tipsade om fiberlakritsen för en tid sedan har jag blivit beroende ;). Nu har den fått en stark konkurrent! Mums var ordet.

  2. Oh no! Jag som försöker dra ner på godiset. Har ståndaktigt kunnat undvika att stoppa ner en påse ( sist var det rättvisa möss som åkte ner istället). Antar att jag i morgon inte längre kan motstå att prova… 😉

  3. Jag skulle kunna köpa den bara för den vackra påsens skull! 🙂 Men jag är en laktritsälskare också, så den måste jag kolla efter!

  4. Jag var inne på systrarna Voltaires butik i PUB igår – där kan man botanisera länge 😉 Från skönhetsprylar till köksgrejer och allt däremellan. Rekommenderas! (Det luktar väldigt gott där också.)Ha en fin dag !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *