Tisdagstema: En kär pryl

20tisdag1blogg.jpg

Jag hamnar i varje-dag-liv denna gång. De där sakerna som bara finns där och som man inte sätter på pedistal. Den lilla träskeden använder jag varje dag för att mäta upp mitt te med. Två skopor till en stor kopp. Jag har haft skeden i snart tjugo år. Och jag skulle sakna den av handen mjuka om den inte låg där en morgon.

20tisdagblogg.jpg

Så blev det några bonus-kära-prylar i samma genre. Sax, kapsylöppnare, kniv, rivjärn, potatissticka, slev och potatisskalare. Hylla vardagen – eller något i den stilen.

Bidrag till Fabrikens tisdagstema. Skeden är för övrigt inköpt av några som sålde saker i en lokal bredvid Rörstrands porslinsfabrik. Där var jag med min blivande man den första sommaren vi var tillsammans. Romantik bland Ostindia – kan det bli bättre ;)?!

signature

7 comments

  1. Visst har vi många saker som vi använder i vardagen som vi inte tänker på.En del saker betyder lite extra för oss och precis som du säger skulle vi sakna dem om de försvann.Ha en bra tisdag.//Carina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *