4 comments

  1. Så himla bra! Jag som bestämt mig för pocketläsning i sommar igen. Det är ju några år sedan sist, men nu är lillan så stor, barnen går för egen maskin och jag kan slappa i skuggan med en bok. Vill jag tro i alla fall. :)Tack för dina tankar om tegel. Det stärker vårt beslut.Kram.Lina

  2. Åh herregud har du inte läst Den hemliga historien 🙂 Vilken härlig läsupplevelse du har framför dig! Jag har själv bunkrat upp med Vinteräpplen och Mrs Dalloway från din lista. Läste precis ut En dag också. Bra tips du kommer med :)Gillar din bokreflektion- sida starkt!

  3. En fin samling boktips! Tack för det. Men jag måste dementera att Den hemliga historien skulle vara en thriller, där tycker jag att recensenten har väldigt fel.

  4. Tack för alla tips!Jag hör till skaran som ännu inte har tagit upp bokläsandet efter att barnen kom. Lite medvetet också, har liksom inte velat lägga till ytterligare en “vill-göra” på den digra listan.Men det var inte det jag skulle säga egentligen, utan jag har i vilket fall i år inhandlat två böcker – efter inspirerande tips jag hittat hos dig – så mitt enkla löfte (man måste ju starta nånstans) blir att läsa åtminstone en av dom innan året är slut 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.