Sommarfeeling III

21interiormagasineted.jpg

Kan det vara möjligt att vinden har stillat sig lite där ute?! Det ser ut som lite tillfällig sommar igen – nice! Så vi kör väl en sommarfeeling III för att celebrera detta :). Om ni är det minsta intresserade av titta på vackra bilder av klassiska trädgårdar  i den stil som jag gillar av typen buxbom, lavendel, rosor och pioner – köp då sommarnumret av den norska tidskriften Interiormagasinet. En del är rufsigt bohemiskt och en del är mer tuktat. Sedan finns det många av de där skandinaviska sommarhemmen som man är så sugen på precis just nu. Tidskriften är en rejäl lunta med sina dryga 260 sidor och håller för många bläddringar. Rekommenderas varmt!

signature

6 comments

  1. Sommarfeeling!Precis vad som behövs nu.Snart stavar vi månaden juni och då är det banne mig sommar – oavsett väder och vind!Tack för alla fina tips – varje gång din sida uppdateras glädjs jag!mvhSara i norr

  2. Åh, vilken svep. Helt i min smak. Älskar Lisa Hillands puff, har kikat på den så många gånger, men tror inte att den skulle trivas hos mig, tyvärr. För många kladdiga småfingrar. Vi får hoppas att det blir en klassiker och att jag kan göra inköpet efter studentexamen (dotterns) Då borde det ha kladdats klart. Den där Gaga förföljer mig. Jag förbereder maskerad och har fått lotten (äran/utmaningen) att dressa upp mig till Miss Gaga. Less is not more. Here we go!Ha en underbar helg! Kram Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *