10 comments

  1. Ja, en härlig lässommar väntar! Ser två av mina favvoböcker i din hög, Presidentens hustru och Hon älskade:) Jag behöver bulla upp med en massa böcker inför sommaren så jag ska passa på att kolla in dina tips.

  2. Jeg har bestilt meg noen bøker fra Capris. Jeg må ha litt Agatha Christie i sommer fant jeg ut og bestilte bok om Miss Marple på ferie i India. Det blir kos :)Takk for alle dine fine bok tips!

  3. Jag har lagt märke till ditt växande intresse för trädgård och tycker det är så roligt att följa dina tankar kring detta. I nybyggarland, som jag också bor i, koncentrerar man sig gärna om det lilla man har åstadkommit, naturligt nog. Den stora bilden tar troligtvis år att bygga upp. Tur att varje steg på vägen är så rolig då och att det finns så mycket inspiration att finna på nätet i härliga bloggar bla =) Nu hoppas jag att mannen och jag skall komma iväg på trädgårdsrundan i Skåne i helgen! God helg, Weronica.

  4. Hej weronica…Allt väl med dig i det goa vädret får man hoppas.. Mycket tid till din trädgård och mycket härlig läsning kanske.. Vad jag läste mycket förr.. kunde aldrig lägga ifrån mig en bok. Men vad har hänt… fasen, somnar efter knappt två sidor numera.. Men kanske lugnar allt ner sig efter ett tag.. dom blir ju äldre.. kidsen.. Iaf… Nu vill jag även passa på att tacka dig för att du bjuder på en en hel hög med inspiration nästan dagligen till oss läsare! Är så härligt att komma in till dig !!Kram på dig…M i a

  5. Vad roligt, verkar som vi gillar samma böcker – roligt tycker ialla fall jag ; ) Har inte läst Madame Lafayettes roman, åker upp på läslistan pronto och tjusig bild du fångat! Må så gott i värmen, köpte en verbena igår och tänkte på dig, se där : )Malin

  6. Tack för fina boktips! Håller just nu på att läsa Svinajakten av Anna Bovaller. Riktigt bra än så länge. Annars har jag ett annat kriminalaretips – Svinhugg av Marianne Cedervall. Beställde just uppföljaren Svartvintern på Bokus. Kunde inte hålla mig… Trevlig lässommar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *