Äntligen sommar igen

22skargardscafeer.jpg

Jamen, äntligen sommar igen! Som jag har längtat denna gång. För att njuta ordentligt av skuggan på min omhuldade innergård, så krävs det ju en rejäl värmebölja :). I går fyndade jag bland annat Mårbackor som jag har fixat med i dag för att ha ute. Sedan har det mest varit en dag att sitta ned, förutom det gamla vanliga passandet med “mamma, var är mina simglasögon” – typen. Urskönt. Sherlock Holmes, rabarberpaj och så lite grill på det. Finemang.

22skargardscafeer1.jpg

Jag surfade på en sådan fin liten bok som kommer i dagarna – Skärgårdscaféer av Pippi Engstedt. Jag gillar den här typen av guideböcker som ger lite mera med recept och kringhistorier. Titta på urdrag här . Kanske något för semesterturer i sommar? På Bergs har jag varit en gång. En sådan där magisk helg på Marstrand. En regnig sommar, men just de dagarna sken solen från blå himmel.

En fortsatt fin helg!

Pressbilder från Oddapp förlag som även lanserar appar om gårdsbutiker och vandrarhem i sommar.

signature

3 comments

  1. Så härligt att vi äntligen får njuta i skuggan igen:)! Trevlig bok du snappat upp . Den typen av kakböcker är riktiga favoriter . Mat och resor och hör liksom samman , minnen och dofter är härligt att samla på sig.Trevlig grill och god paj på dig!

  2. W!Tog en tur idag lördag ifrån stan till Marstrand och Berghs.I skönaste sommar väder njöts en snaskig vaniljbulle och kanelbulle på kajkanten i solen.Sedan trivdes vi hos makens syster i finaste trädgården med utsikt över kajen och båtar.Kram Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *