Snart sommarlov

23pioner5blogged1.jpg

I dag har vi åskiga skyar här. Hu. Barnen går sina sista dagar i skolan för terminen. I morgon är det studiedag och nästa vecka är det skolavslutning på onsdag. Tiden har sprungit fram i vanlig ordning. Vi tittade på bebisbilder i morse. De har liksom växt lite sedan dess. Sniff.

23pionerblogg.jpg

Finns det något mer fotogeniskt än rosa pioner? De är så vansinnigt vackra. I höst planeras för pionplantering som sagt, så nästa sommar kanske det dyker upp några egna skönheter.

23pioner6blogged.jpg

Årets skolavslutningskläder kommer från H&M. Anna ville ha en brodyrklänning med plats för sedvanligt spring. Henrik ville inte ha skjorta i år, utan valde en vit farfarsmodell i mjukaste bomullen. Båda plaggen finns på rean nu på H&M:s för dagen omgjorda webbsida.

Med eller utan åska – en fin dag till er!

signature

6 comments

  1. Ja pioner är man banne mig lite kär i. Gnager lite i bakhuvudet att jag kanske skulle haft elva olika sorter i rabatterna, det finns ju 100 tals att välja på, hmm…Men det blev elva Catherine Fonteijn, kanske nån masseffekt ; ) Nä, nästa år ryker hallonen för en solrabatt med pioner såklart!Malin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *