Farväl, kära vän

Även om alla turerna hit och dit i Brothers and Sisters , allt ältande, har gått mig på nerverna emellanåt, även om jag inte har tyckt lika mycket om alla berättelserna, så känns det ändå som att säga goodbye till en gammal kär vän när det sista avsnittet sändes i går. Serien har varit en sådan där pålitlig snuttefilt att ha framför TV:n. Det har framförallt varit goda skådespelare, bland annat en favorit som Rachel Griffiths som Sarah. När sommaren verkar gå på lite reträtt riktas blickarna mot boxar och filmer för televisionen. Jag planerar att se i kapp filmer som missades på bio, men har kanske inte funnit den där ultimata sommarboxen ännu. Har ni inte sett Brothers and Sisters så kanske det kan vara något att puttra fram med när regnet slår mot rutan.

Här räknar vi ned. Måndag – tisdag – onsdag – sommarlov!

3 comments

  1. Oj vad jag kommer sakna Brothers & Sisters! Den serien har tillhört en av mina absoluta favoriter genom åren. I går kväll var det lite tomt när eftertexterna började rulla …

    Britta: Ja, det är något speciellt med sådana där trogna följeslagare. Hoppas att det dyker upp någon ny fin att följa. //W

  2. Å den serien hade jag glömt bort! FÅr nog skaffa den å kolla från början när det är dåligt väder, eller efter en låång dags arbete! Tack för påminnelsen!//Petra

  3. Var det sista avsnittet ever? Jag följde den i flera säsonger men när den bytte kanal missade jag flera avsnitt och sedan rann det ut i sanden. Himla synd för jag gillade den! Jag får väl hoppas på en regnig sommar… skojar bara! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.