Friska vindar

24blasigtblogg.jpg

Sedan vi flyttade till nybyggt område känns blåsten i hela kroppen. Det är inte utan man längtar extra mycket efter något som kan fånga in lite av vinden som en hög häck eller några riktigt uppvuxna träd. Men här får vi lov att ha tålamod med det gröna. Snart är det dags för att klippa vår ligusterhäck, som växer på bra. Det lär dröja ett antal år innan den blir ett riktigt vindskydd, men ett år i taget så kommer vi lite närmare :). I dag vajar vår nya fina filt från H&M:s Wateraid på innergården – jättefin med lapptäckskänsla och somriga toner i blått. Den får definitivt följa med i packningen till Gotland. Om ynka tre veckor åker vi. Fin måndagskväll!

signature

3 comments

  1. Ja, området är ju känt för sin blåst;) Här borta blåser det friskt med och jag längtar med tills häck är uppvuxen stor och maffig;)

    Vi har några veckor till innan vi beger oss till ön, härligt ska det bli:)

    Fin kväll!

    KRAM

    Mia: Japp, den östgötska slätten blown away liksom 🙂 Ja, ölivet lockar, även om jag undrar hur tiden fram hit kunde gå så himla snabbt. //W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *