Sommarlov

24avslutning1bloggeded1.jpg

Tänk att de fick rätt till slut ändå. De som stod där och hade varit med förr. Över ens lilla bebis huvud sade de: “Tänk, tiden går så fort. Snart går hon i skolan”. Jag vet att jag bara liksom hummade då. Då när man var fast i varje dag och inte riktigt kunde förstå hur det skulle kännas sedan när man fått perspektiv. Nja, så snabbt går det väl inte ändå. Men se, det gör ju det. I dag har jag en som slutat trean och en som slutat ettan. Sniff, ni var ju så små alldeles, alldeles nyss.

24avslutningblogg.jpg

Här har det redan kastats ut i sommarlivet med ringande telefoner och slängda cyklar på garageuppfarten. Jag får se om jag kan fånga in dem för en avslutningsmuffins sedan.

SOMMARLOV!

signature

12 comments

  1. Så fin bild! Supersomrigt!Och ja, hjälp.. hur fort går tiden kan man undra. Det blir ju extra märkbart såhär i examentider.Jag önskar er det finaste sommarlovet!Stor kram SofiaPsst! Vilka makalöst vackra bilder på stjärnflockorna! Magiskt. Och så fint det ser ut i er trädgård, sådär vackert och ordnat vill jag också ha det. I ett annat liv kanske…

  2. Vilken fin bild på fina barn! Tack för all trädgårdsinspiration kan behövas här, tro mig. Känns som stiltje just nu vad gäller trädgården. Men snart så 🙂

  3. Fin bild på somriga barn!Haha, så sant Weronica! Jag minns också dessa “de växer upp så fort”-kommentarer som man fick när man hade en liten bebis. Jag förstod faktiskt inte riktigt vad de menade då. Det kändes som tiden stod still när man var mitt uppe i vaknätter och amning och blöjbyten. Men NU förstår jag. Mina två börjar närma sig skolåldern och det känns helt galet att vi snart till och med har avverkat dagisstadiet. Igår när jag skulle gå in i flickornas rum fick jag en blick som sade att jag inte var välkommen, de var i farten med en lek och ville inte att mamma skulle störa! Tänk, den dagen som jag många gånger hett längtat efter var här; att de skulle reda sig själva en stund så man fick en vilopaus eller extra tid för att hinna med matlagning eller städning. Men hur kändes det nu när den väl kom? Ganska vemodigt måste jag säga! Jag satt länge och tänkte på hur “det nya livet” kommer bli när man inte längre står i centrum på samma sätt.

  4. Vilka fina sommarlovsbarn! Håller verkligen med om tiden, mina har slutat samma årskurser, det står väl inte på förrän de tar studenten…Njuter av dina fina trädgårdsbilder. Hoppas vår stjärnflocka börjar blomma snart också. Den är ju så fin i sin enkelhet.Önskar er den finaste sommaren!Anna-Karin

  5. Det är sant alltså! Får lite smått panik emellanåt och rannsakar mig själv om jag verkligen hinner med i allt och njuter tillräckligt. Men så tittar jag på alla bilder jag tagit under de snart två år som jag haft barn och inser att det är en herrans massa vi hunnit med tillsammans. Tack och lov för kameran!Så söta dina lintottar och lite härligt sommarbruna allaredan. Hoppas ni får en fantatsiskt sommarlov!Kram / Kristina

  6. Så fina! Och så lika dom är, det syns verkligen att de är syskon!Ja, jag tycker också att tiden går alldeles för fort, mina “barn” är ju vuxna och jag har t.o.m. barnbarn vilket är helt underbart. Då får men en repris på det… och bara gos- och mysstunderna!

  7. Jag har också firat mina barns avslutning idag. Det snörpte till ordentligt i halsen när jag tittade på min dotter som slutade nian och sonen som slutade sexan. Sitter just nu och väntar på dotterns hemkomst från skolbalen. Känner mig vansinnigt sentimental och undrar också vart tiden tagit vägen. Nyss var de ju små…Härligt sommarlov önskar jag till oss alla! Carina

  8. Fina sommarbarn där! Så härligt med sommarlov och Gotlandsdrömmar och chokladmuffins och jordgubbsdoft… det är så fint att man tror man spricker. Det går fort, det vet vi nu. Min ” första lilla” fyller femton i sommar och är just nu på ett sommarläger långt från mammas trygga famn. Jag får knappt ringa, möjligen sms, och det kan jag nästan förstå med tanke på att jag låter gråtärdig varje gång vi pratar. Vi har just lämnat dagiseran – för gott – och det puffar upp lite vemod både här och där. Hoppas dina barn får ett fantastiskt sommarlov och mer än så. Kram till mamman som fångat dem så fint på bild!Lina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *