Årets ljusaste dag

25tisdag2-kopiera.jpg

Denna gråa, blåsiga dag med regnet hängande i luften celebrerar vi sommarsolståndet. Tjoho! Jag är ingen sol-människa alls egentligen, men för att njuta av skuggan krävs det ett härligt högtryck och de tycks vara långt borta för tillfället. Väderhumörmänniska är jag dock. Tant som jag är känner jag liksom oron i kroppen när det närmar sig oväder. Och lika labil blir jag när jag har fått nog av att köra sommarmys inne med tända ljus, och bara vill leva sommarliv ute med full fräs på grill och vattenspridare. Allt har sin tid såklart och än hinner vi nog gnälla över hur varmt det är, men för denna dag dansar jag en soldans och hoppas på högt tryck igen :). Pressbild: Svenskt Tenn.

25tisdagblogged.jpg

Några fina sommarfynd har det blivit på webben. I sovrummet syns vackert betongskrin av Tove Adman samt armband av favoriten Maja Littmarck/Accessora.

25tisdag1.jpg

Och jag blir sugen på att pressa blommor när jag ser bilderna från IKEA Livet Hemma där de kör platt på sidobordet Hemnes. Fin midsommarstämning. På fredag är det dags. Med sedvanligt utmärkt väder som det ser ut ;). Fin tisdag! Pressbild: IKEA.

9 comments

 1. Så fint ljus i din bild och vad jag gillar din Frank tapet! Ser att du har Byredos doftljus också, står på min inköpslista när jobbet väl startar, och sååklart Gypsy Water, oj oj längtar. Må så gott,
  Malin

  Malin: Den tapeten glädjer mig varje dag! I sovrummet har vi en svag hint av Carrousel. En favoritdoft så här långt i deras sortiment. Detsamma! //W

 2. Tar en svängom här också och hoppas solen visar sig snart! =)

  //Annelie

  Anneli: Det måste varit det som gör att solen skiner några minuter nu på kvällen i alla fall 🙂 //W

 3. Håller med dig. I flera dagar har vi tänt ljus och eldat i kakelugnen på kvällarna – mysigt är det allt men nu har jag fått nog. Det är ju så mycket som väntar där ute och som det ska njutas av. Dessutom väntar en midsommarfest som ska firas i vårt “uterum” och jag vill hemskt gärna ha fint väder med allra helst en stor sol så att inte våra gäster fryser ihjäl.

  Kram till dig.
  /Kristina

  Kristina: Ack, ack, så typiskt svenskt att tjata om vädret, men vi behöver ju den lilla sommar som vi kan få – typ 🙂 Hoppas att ni får en galant fest, oavsett väder. Vi siktar på att sitta inne. Blir det något annat blir jag mycket överraskad 🙂 //W

 4. Hej Weronica, ahh härliga bilder! ja inte är det årets somrigaste dag i alla fall 🙂 Fick ha vinterjackan på hundpromenaden nu ikväll…
  /Kicki

  Kicki: Ja, jösses så kallt det är. Brrr… Nej, nu vill vi ha värme igen, vi härdade stackars svenskar som lever upp på sommaren 🙂 //W

 5. Jag hoppar in i din soldans jag med och tror och hoppas att det kanske hjälper. Om inte nu så gärna till midsommar. I alla fall.

  Jag har sneglat på Toves betonghjärta, men ditt var finfint det med. Och där en fråga – kan man få för många skrin? Jag hoppas inte det. 🙂

  Nä, soldans var det här!

  Kram.

  Lina: Sjutton vad jag skakar rumpan här, men det verkar hjälpa föga 😉 Den där lilla asken är en riktig pärla med ett så fint möte mellan det sirligt utsmyckade och så den råa betongen. Tror bestämt att det fanns en tanke där hos Adman som är så duktig på form 🙂 Kram

 6. Det är superfint med pressade blommor men vad ska man med dem till egentligen? :)Jag har helt missat sommarsolståndet och trodde att det var på lördag..

Leave a Reply

Your email address will not be published.