22 juni

25onsdag.jpg

Den är bara så klockren den där frasen. Vad går man och väntar på? Detta är nu liksom. Jag har lovat barnen glass på vårt glasställe, “men det är ju roligare om det är varmt”. Nu struntar vi i det. Vi käkar ändå :). Therese Sennerholts grafik pryder några av Bookbinders Designs kort och anteckningsböcker till hösten. Och i det fallet behöver jag inte någon signal för att önska mig detta. Pressbild från Bookbinders Design.

25tisdag2.jpg

I går visade Höganäs de nya delarna i keramiken av Front som kommer i höst. Den där skålen med öronen skulle väl passa utmärkt redan till sillen på midsommar. Pressbild Höganäs Keramik.

Det lär inte bli så grafiskt i kväll när Leila bakar i Frankrike, men lite gemytligt pastelligt skimmer kanske är precis vad man behöver just nu :). Bild från hemreportage hos Leila Lindholm/Family Living.

signature

8 comments

  1. En lika enkel som klok uppmaning som förtjänas att kommas ihåg. 🙂

    Gillar Leilas stil – får nog allt spanas in för lite sommarbakinspiration.

    Malin: Eller hur? Tänk att det skall vara så svårt det där… Leila känns sommar. Barnen brukar gilla att titta på hennes bakprogram också, så ikväll bänkar vi oss 🙂 //W

  2. Av ngn anledning har jag fått lite sug efter Höganäskrus..det ingår faktiskt inget utav det i vårt sortiment här hemma.Leila är ju gudinnan i köket, älskar att titta på hennes bakverk! Nu har vi inte tv4 här i Norge men det kanske går att titta på i tv4play sen? :)Hoppas ni får fint glassväder!

  3. Haha, underbar text. Just nu känns det som Therese Sennerholt aldrig kommer att gå ur tiden. Från klarhet till klarhet. Gotta love!

  4. Jag skrattade gott (och välbehöveligt) åt din hälsning för så var det faktiskt. Med fotokonsten. Istället för en harang med svordomar (välförtjänt då jag skulle ha hårdkokta) så blev det mer: Jaha, vad snyggt de där äggen lade sig, man kanske skulle ta en bild. Ungarna undrade verkligen vad jag sysslade med…Ha en härlig midsommar!Kram SofiaHäromdagen fastnade jag på “bakgårdsbilden” i I sommarens krukor trean. Guuud så snyggt det ser ut. Där har du verkligen fått till världsbästa känslan. Fy tusan vad fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *