Ny sommarfavorit

25vallmobloggblogged.jpg

Jag unnade mig själv en liten midsommarpresent i form av en bok som stått på önskelistan sedan den kom ut tidigare i våras – Lisa Lemkes Till grillat. Den är så fin och inspirerande – koncentrerad sommarstämning vackert förpackat. Provläs den här. Vi skall gå på grillen i kväll igen, så det behövs sannerligen lite variation till det hela. Och så har jag tårtor i ugnen igen, för det vankas födelsedagsfirande av en blivande åttaåring som räknar ned tills i morgon. Jag har inte slitit ut mina nya skor om man säger så – hoppas på kickstart på gotländska kalkstensvägar nästa vecka :). Fin söndag!

8 comments

  1. Det omslaget är så fint! Jag har varit sugen på den länge, låter precis som det vi behöver här hemma (få lite variation på grillprylarna). Kanske dags att slå till nu när semestern så småningom tar vid.

  2. Jaa, den där ska jag också beställa den där “Om jag var din hemmafru”, den verkar ha grymma bilder. Minst lika viktigt som recepten enligt mig =)Kram kram!

  3. Men oj vilken fin bild – som en riktigt tavla 🙂 Hamnade här via adlibris och jag blir så glad av dina ord. Tack och hoppas du haft mycket glädje av boken!\n\nHej från Lisa Lemke (som kockat ihop \”Till Grillat\”)

Leave a Reply

Your email address will not be published.