Åtta år

26henrikblogg.jpg

Denna mamma blir alltid sentimental när det vankas födelsedag för barnen. Det blir så konkret att tiden går – snabbt. Åtta år liksom. Swisch sade det. Han var ju så liten alldeles nyss. Man anar möjligen ett tema i födelsedagspresenterna. Varför variera sig när man liksom vet vad som är allra bäst – i alla fall tills nästa snillrikt ihopknåpade figur lanseras. Det sprutar nog snart ut tårta ur våra öron, men en dag till klarar vi väl :). En fin dag till er!

13 comments

  1. Hurra för Henrik, hoppas han får finaste födelsedagen! Ninjago ja, två här är också fast. Fast de kör mest det där “snurrspelet” till leda samtidigt som de vrålar någon tävlingsramsa de själva hittat på… Och du, fin bild på mamma o pappa. Mina föräldrar passerade också 40 år som gifta nyss, fint är det.Kram och ha det fint!

  2. Ja tiden går visst fortare än vi anar . Fortsätt nu njut av tårta och festligheter . Plastgubbe perioden kan jag lova var en så mycket lättare tid då presenter skulle införskaffas . Nu vill de bara ha pengar och kanske allra helst en sportbil!Grattis till 8-åringen och fin fortsatt födelsedag!

  3. Grattis till sonen!Måste bara säga att du har en fantastisk blogg…. så inspirerande. Jag har fått massor av tips från dig. Sedan är du så duktig att formulera dig i texterna. Du är helt enkelt jätte duktig. Hoppas du fortsätter länge till!!!!MVH Johanna i Örebro

  4. Men där syns det att en storkille är på g. Det är ganska mysigt att få följa er så här genom bloggen, och se hur barnen utvecklas. Kommer ihåg de allra första bilderna jag såg av denna kille… Och den där plastgubbetiden är nästan saknad här. Nu låg det istället manschettknappar och pengar i paketen… Suck!Lite mer tårta tål ni nog. Det är jag säker på. :)Grattiskram till söt 8-åring.Lina

  5. Grattis till sonen! vi har en 8-åring här hemma nästa vecka vi med, och jag fattar inte vart tiden har farit! Gillar din blogg (har tjuvläst länge med utan att kommentera desto mera)!

  6. Grattis på födelsedagen till er fina 8-åring!!! 🙂 Visst rusar åren på i en faslig fart, men härliga år är det och jag lovar dig, det blir bara bättre och bättre. :)Njut av tårta och sommarsol!Kram Lotta

  7. Grattis till fina 8-åringen! Tänk, nät vi firade vår G för några veckor sedan så såg innehållet precis likadant ut en skateboard 🙂

  8. grattis till 8-åringen..själva firar vi vår blivande 8-åring om en månad…jag börjar inse att åren går väldigt fort fast jag själv känner att jag står stilla rent åldersmässigt ;)kram Åsa

  9. Hoppas din fina kille fick en härlig dag:) För en vecka sedan fyllde vår kille sju år och presenthögen såg nästan identisk ut som den jag ser på bilden. Såå roligt!Kram Daniella

Leave a Reply

Your email address will not be published.