Vatten

26verbenablogg.jpg

Dricker ni tillräckligt i värmen? Jag är en slarver med det ibland. I min stora tidskriftshög fann jag ett tips om att lägga ned en kvist av citronverbena i en flaska för att sätta smak på vattnet. Så i med en kvist som flyter runt lite i en snyggflaska och se – vattnet slinker ned av bara farten :).

26verbena1blogg.jpg

Det är innergården som gäller dessa dagar. Jag är så in i den urglad över att ha en skuggig oas där. Denna dag sitter jag och funderar på rosor. Bland annat. Snart laddar jag för bak av Foccacia samt grillbestyr, men först ett glas vatten till då :). Fin kväll!

26potatissallad.jpg

Ni måste testa Ernst potatissallad om ni inte har gjort det. Jag blandar ovanstående efter behag till en sallad som passar så fint till grillat. Sommar för mig. Och minsann är det inte Ernst-time på TV i morgon? Ingen sommar utan det liksom :).

7 comments

  1. Det smakar inte bara gott, det ser också väldigt fint ut med en kvist i vattnet.Jag är urdålig på att drick vatten. Måste skärpa mig på den fronten.Ha en fortsatt fin onsdag

  2. Bra tips! En handfull hallon från frysen funkar också bra; håller vattnet kallt ett litet tag.

  3. Tänk vad mycket man kan smaksätta vatten med och få det lite extra festligt;) Så god potatissalladen lät…. Kram JOhanna

  4. Jag dricker på tok för lite vatten så det där är värt att testas. Funkar säkert bra med andra kryddor också. Potatissalladen låter verkligen god! Här blev det också potatissallad ikväll. Jag kör gräddfil, purjolök, äpple, senap och färska kryddor i min.

Leave a Reply

Your email address will not be published.