Vi två

 Sicket strävsamt gammalt par vi har blivit. Vi går en kvällsrunda i trädgården. Vi spinner lite planer inför kommande planteringar. Han nyper bort några ligusterblommor som är kvar i häcken. Jag går runt och letar efter torra och gulnande blad bland växterna. -Tror du att regnet kommer i natt? – Ja, det gör det nog. Wild and crazy liksom :).

 

Efter Ernst då. Jag tog en paus från honom ett tag, men nu klarar jag sommarprogrammen igen. Gillar framförallt hans matlagning, även om man brukar få minska ner rejält på en del av ingredienserna såsom olja. Huset? Jodå, blir säkerligen alldeles Ernstigt när sommaren är slut.

4 comments

  1. Nu när mitt öga ändå skådade… ser att när jag är inne i ett dagboksinlägg så är det uppe i menyn markerad \”Bloggar\”, och att länken ovanför inlägget säger \”Till bloggen\” (och länkar till bloggen och inte till dagboken)\r\n

  2. Mrs b: Vi är det på spåret 🙂 Dagböckerna är en del av bloggen, men publiceras bara i dagbokskategorin, så det är möjligen därför det är rosamarkerat ovan. Jag återkopplar till våra tekniker – tack för respons!

Leave a Reply

Your email address will not be published.