Vit trädgård

 Jag fick en sådan fin länk av en läsare som försvann när bloggen flyttades – tack Anette! Titta in till Sparlösa trädgård för praktisk vit växtinspiration. Jag vet inte om jag klarar att hålla en riktigt så enhetlig stil – lite rosa rosor och lite, eller rättare sagt, ganska mycket lila lavendel vill jag ha – men fint, fint för inspiration och bra information om växtval. 

 

Tydligen är artikeln en reaktion på att innehavarna är missnöjda med hur trädgården framställts i boken Drömmen om en vit trädgård. Intressant det där, hur man ser på saker och ting. Och hur man kan uppleva att ens eget blir till något annat när det kommer i någon annans händer. Det är nog lite därför jag konsekvent tackat nej till hemmahos här hos oss vid förfrågningar. Då vill jag nog göra det själv i så fall :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.