Lite Kalabalik

 

Lite Kalabalik har blivit något av en bloggsnackis. Armband är ju min grej, så visst kan jag tänka mig att pryda armen med detta. Kalabalik blev det även i vårt område tidigare i kväll. Fy sjutton, sicket oväder som drog in här. Det fullkomligt piskade på regn och blåste full storm. Turligt nog för oss, så kom vinden från andra hållet, så de flesta av våra saker stod där vi hade ställt dem innan. På andra sidan området blåste dock studsmattor flera hundra meter. Riktigt läskigt var det. Och så liten man blir när naturkrafterna kickar in…

2 comments

  1. Precis som du (och många andra – flockdjur som vi är..) har även jag sug efter Lite Kalabalik.\n\nOch – grattis till en fin uppfräschning och inramning av era bloggar. Gillar verkligen dagbokstanken.

  2. Wilma: Ja, det blir lite av en vågeffekt kring vissa saker. Det är inte alltid jag hakar på, men här kan jag nog tänka mig att bli en i flocken :).\n\nTack! Och kul att du gillar! //W

Leave a Reply

Your email address will not be published.