Snart dags

 

Det är lite samma visa varje år vi bestämmer oss för att åka en vecka tidigare till Gotland. Jag känner alltid lite – hjälp skall vi redan åka? Var tog juni vägen? Men nu är vi på gång på tisdag och fördelen är att när vi kommer hem en vecka tidigare, så är det mycket kvar av juli. Hur man än vrider och vänder sig, så bär semestervägarna mot ön i alla fall :). Jag scannar långtidsprognoserna på Aftonbladet många gånger varje dag. Beskeden ändras, men vad det verkar så verkar det bli varmt med skurar och det kan man leva med. övriga familjen älskar strandlivet, så lite sol är inte fel. Jag är numera luttrad när det gäller de gotländska havsvindarna dock och packar alltid ner en mysdress i strandväskan för att slippa sitta och huttra när jag tittar på andra som badar, spelar yatzy på brickbordet eller läser och läser och läser lite till. I vanlig ordning ser jag fram emot att besöka alla duktiga konsthantverkare på ön. Vandra på Visbys gator. äta gott. Och leva spartanskt stugliv. 

Och jag kommer att få öppna en helt ny plånbok på ön. Jag har länge önskat mig en gladröd och nu fick jag en i tidig födelsedagspresent. Jag firar på Gotland denna gång – hela trettionio friska. 

Denna dag snurrar tvättmaskinen för fullt. Två veckor utan möjighet till tvätt kräver sin insats innan – och efter :). En fin söndag!

Klicka på pilen för att komma till min dagbok.

13 comments

  1. Hej, mysigt med Gotland..själv ska jag också dit imorgon men på jobb- Almedalsveckan..Men det skall bli mysigt ändå. Har inte varit där sedan jag var 8 år typ. Hyr ni hus när ni åker? Är sugen att åka med familjen men vet inte var jag ska börja leta boende. Tycker att det är svårt att veta vad man får..kram

  2. Härligt härligt med ön! Vi åker snart med för lite semester och dop av söta guddöttrar. Härligt ska det bli!\r\n\r\nÖnskar dig en fin födelsedag på vackraste ön!\r\n\r\nKram

  3. Här får du två vädersidor till\n\nhttp://www.klart.se/\n\nden sidan brukar jag titt i men jag har hört nu att många använder sig av den norska sidan för den stämmer bättre\n\nhttp://www.yr.no/\n\nSedan när du är ute och spatserar bland hantverken kan du väl ha dessa i minnet om du råkar se dem. \n\nhttp://liselottesj.blogspot.com/2011/01/sondagsbilden-glas.html\n\n\nHA EN SKÖN SEMESTER!

  4. Men så härligt när ni äntligen är på plats ! Jag njöt i maj av denna underbara ö . \nDet kommer säkert finnas små stunder då du kan ge dig av på egna upptåg och stöta på andra bloggerskor som också semestrar på denna ö.\n\nFin förskottspresent !\n\nCarina

  5. Gotland låter trevligt, där har jag aldrig varit, men såklart hört så mycket gott om.\n\nTvå veckor utan tillgång till tvättmaskin är en utmaning, helt klart :-)\n\nHa det så bra

  6. Finaste plånboken och välfylld bokväska såg jag. Hoppas ni får det underbart och härligt.\n\nÄr avis på alla er som åker till finaste ön. Varje år pratar vi om att vi vill och borde åka men när vi kommer till skott så är allt bortbokat. Jag får väl börja planera redan nu för nästa år så att vi kommer iväg för nu vat det alldeles för länge sedan.\n\nKram till dig!\n/kristina

  7. Hejsan!\nVille bara önska er en riktigt trevlig resa!\nVi åker till Gotland först om tre veckor. Hittade vår stuga via Stugknuten och hyr privat.\nLängtaaaaar!!!\n\n

Leave a Reply

Your email address will not be published.