Vackert visset

Det är numera med vissa blandade känslor som man beger sig från hemmet en längre period. På tisdag är det dags för två veckor på Gotland, vilket jag naturligtvis ser fram emot massor. å andra sidan kommer jag att sakna livet i trädgården mycket denna gång och att kunna följa allt på nära håll. När allt är nytt, så blir varje blomma av vikt. Förra året hade allt växt massor när vi kom hem från Gotland – inte minst ogräsen som var en formidabel djungel på vissa ställen med öppen jord. Man får visserligen vara glad över allt som växer, men man hejar ju på i olika grad så att säga :). Detta är min första sommar som riktig trädgårdstant. Jag har sagt det förut. Sedan det gröna ögat öppnades för mig, så berikades livet i allra högsta grad. Vackert visset bakom garaget en sommarkväll.

 

 

 

Jag har klippt bort visset på lavendeln. Nya skott och blommor bryter fram, så kanske en lite mindre blomning lite senare. 

 

Tid för att tvätta, börja tänka på packning och få iordning lite innan vi åker. En fin lördag till er!

 

Nu är dagboken i gång. Klicka på det lilla hjärtat i marginalen för att komma in. Tanken är att vara lite mer "un-cut" där med inte bara glimtar ur livet i stort, utan även saker, reor, fina bilder och sådant som jag surfar på och som inte kommer med i bloggen. Ett litet inspirationsflöde med gott och blandat. Varmt välkomna in!

 

signature

6 comments

  1. Visst är även det vissna vackert! Har inte tittat till vår trädgård på nära håll på ett tag, kan tänka mig det finns lite visset att plocka bort. Om inte annat de totalvissna krukorna med penseer… :-)\nHär blir det också Gotland på semestern, börjar längta så smått.\nSkön lördag!

  2. Mrs.b: Penseerna har rykt här för ett tag sedan :). Visst är även det som är i sönderfall vackert. Jag har blivit mer ödmjuk inför växternas livscykel med det gröna ögat. Härligt med Gotland! Här snurrar tvättmaskinen för fullt för tvåveckors-packning :). Hoppas att din lördag varit till belåtenhet också! //W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *