Viktig packning

 

Det gäller att packa det viktigaste först ;). Den oranga molnväskan är Gotland och sommar för mig. Jag använder den nästan bara då och den innehåller semesterns samlade bokhög. I år skvallrar vikten om att jag nog har överträffat mig själv i läsförhoppningar. Men det känns härligt att ha allt detta framför sig – om det nu blir på Gotland eller senare.

signature

6 comments

  1. Det är tur att man tar med sin bil på semestern så att man kan lyxa med en väska full av böcker. Jag minns med fasa de gånger min man släpat med mig på vandringar, då gällde det att sålla i packningen! \n\nMin moln väska är grön och fick idag följa med till ett proppfullt Ikea.

  2. Skridskoänkan: Visst är det så. Vandringar säger du – hu 😉 Förstår att det gällde att väga varje sak på en mental våg då. Kan tänka mig att IKEA var välbesökt i dag när solen försvann lite. Molnen är fina klassiker. Vi har grå på örngott också och så dessa oranga då. //W

  3. Helena: Moln eller ej – det klart viktigaste är ju innehållet :)! Jag har sparat En dag för att läsa på färjan till Gotland. Jag har hört så mycket gott om den, så förväntningarna är stora. //W

  4. En Dag räddade mig ur min läs-koma. Jag hade inga förväntningar och älskade den. Och tackar Mr Nicholls för att han väckt mig ur min passiva djupsömn! Ha en underbar semester-läsning!

  5. Anna: Ah – precis så vill jag känna :). Någon läskoma är jag inte i iofs, men jag känner att jag vill kicka igång Gotlandsläsningen med något riktigt trevligt och det hoppas jag att detta skall bli. Tackar! Detsamma! //W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *