Blommigt sovrum

 

Packa, packa stora blå IKEA-plast-bagar. Det får lov att bli finska blommor (gamla favoriter från Nanso) i stugans sovrum detta år. Två röda och två blå och helt enligt konventionella könsroller i färgfördelningen i detta sammanhang :). Vi sover alla fyra i ett pyttigt sovrum. Första kvällen ser man bara blommorna på lakanen. Sedan blir det mer – tja – lite annat smått och gott där inne också. I samklang med en salig blandning av sjuttiotalsvepor och åttiotalsaprikos och sådana där målade tulpaner på fönsterbrädan. Allt har sin charm. även att komma hem till sin egen säng sedan och tycka att ack, ack, så ljuvligt det är att sträcka på sig där :). Men först – såklart – stugliv i några veckor!

 

Prenumerera på dagboken via Blogloving här.

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *