Sommarlov

 

Nu har det blivit dags för mig att önska er några riktigt fina sommarveckor. Vi åker till den ljuva ön i morgon. Lita på att jag kommer hem full av inspiration efter att ha varit offline och fri som fågeln i fjorton dagar :). Må så gott och njut av sommaren så ses vi om några veckor!

 

 

 

 Förmodligen blir det ett och annat inlägg i dagboken innan vi åker, så kika gärna in där.

 

21 comments

  1. Njut av underbara dagar på Gotland! Gotland är min favorit ö i Sverige, fylld med så mycket upplevelse, vacker natur och för att inte tala om allt hantverk!\n

  2. Ha en underbar semester, som sagt ön håll i dig snart kommer vi med:))\r\n\r\nSkönt att H mår bättre:) Det är lite skumt när man kommenterar i dagboken, vet inte om kommentarerna man skriver fastnar där liksom:/\r\n\r\nKRAM

  3. Det är så roligt med dagboken! Det känns som megabloggning och jag läser och läser och det är som man får en jättegoodfeelingdos av W fast det \”bara\” är din dagbok.\r\n\r\nHa alldeles underbara veckor nu!\r\nTa hand om er och lata er till max!\r\nKramar!\r\n\r\nPsst! Det var bara lite för mycket poolvatten va? Håller tummarna att alla håller sig friska.

  4. Hej! Önskar dig och din familj underbara sommarveckor på Gotland! Jag kommer sakna dina alltid läsvärda, fina och intressanta inlägg och ser jättemycket fram emot att få fortsätta följa din blogg när du är tillbaka. Jag har nog inte kommenterat här förut, fast jag tänkt göra det massor av gånger eftersom du tillhör mina absoluta favoritbloggar. 🙂 \r\nSå rå nu om varandra, och lycka till med powerwalkandet på kalkstensvägarna! \r\n\r\nKram Madeleine

  5. Ser mig lite yrvaket 😉 runt på din sida och konstaterar att här var det minsann lite nyheter… Spännande, ska uppdatera mig lite mer medan du latar dig 🙂 på den där populära ön… \nVad är väl en ringmur, vid den vackra Östersjön, när man kan sitta här, hemma, i inlandet, bakom sitt tangentbord? Förmodligen alldeles, alldeles underbar!!\n\nHa det gött!\n:)\n/helena

  6. Hmm..min kommentar försvann när jag satt och skrev..nåväl jag skriver på nytt då! Jag gillar dagboken, den gör bästa bloggen ännu roligare att läsa, lite Weronica behind the scenes:) Vad härligt med semester, på Gotland dessutom! Och vad skönt att sonen verkar må bättre.. Ha en underbar semester!

Leave a Reply

Your email address will not be published.