Åh nej

 Jag är ganska så cool av mig i många situationer, men det finns något som triggar igång mig totalt. Liten skraltig son i soffan som inte fått behålla en isglass ens. Och i morgon skall vi ta färjan till Gotland. Jag blir genast simulantsjuk och alla orossystem i kroppen kickar igång med full kraft. Så himla typiskt just nu 🙁 Förhoppningsvis är det bara för mycket poolbad och för lite sömn. Så måste det vara Punkt

UPDATE: Jamen, det måste varit något högst tillfälligt med snabbt förlopp – hoppas, hoppas, hoppas. Nu käkar han glass och mackor på löpande band. Och ser mycket piggare ut på ögonen. Nu gäller det att packa med lite sträckt rygg, försöka tänka bort alla mardrömsscenarier och alla mina simulantkänslor i magen. Gotland – alldeles friska!

3 comments

  1. Åh, jag är EXAKT likadan. Jag kan t.o.m. bli simultansjuk med någon som spyr på TV (som det var någon som gjorde igår som fått i sig förorenat vatten, det kan alltså inte smitta;)\nHoppas han blir magiskt superfrisk och att båtresan går som en dans:)

  2. Åh så jobbigt! Hoppas då att det är lindrig sort och att han mår bättre snart!\nBarnen hade ju en kortvarig magsjuka när vi var bortresta i påskas, det var \”full action\” på båda hela natten, men ändå på morgonkanten kände vi att det nog var över och vågade oss på långa bilresan hem (6h) och det gick bra.\nSå håller alla tummar för att det blir ett snabbt tillfrisknande – krya på honom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.