Urtrist…

 …känner jag mig så här mitt i sommaren. Vi var lite krassliga i omgångar redan på Gotland och nu har jag fastnat i något virus som gör att kroppen går på tomgång. I går fick jag ett energiryck och klippte ner lite lavendel i trädgården. Det är typ det som händer här. Och så läser jag massor. Inte fy skam det iofs. Och i går levererades hela min nätshoppingbudget för ett bra tag framöver. Fina Ernstkrukor ligger i sitt paket än så länge. Cosas-utförsäljning där jag gick loss på lanternor. Bland annat. Och så fina trädgårdsredskap. Får fixa storverk med piffning sedan när livsandarna återvänder och kanske bli något roligare då :).

Hoppas att ni har det fint i sommarlandet!

19 comments

  1. Krya på dig!\nJag kände en sån energikick precis när vi kom hem, men den försvann puts väck och nu är det mest sega steg… Men man måste få \”bara vara\” utan krav också. Speciellt när \”sommaren\” kom åter, man vet ju inte hur länge den stannar. Och energin och inspirationen brukar ju återvända när man minst anar det. Ta det lugnt & vila, låter inte alls fel att ligga med en god bok i solstolen eller soffan!

  2. Stackare, ni har väl haft så det räcker för hela året redan! Hoppas vi hinner ses någon innan semestern är slut (usch vad tiden har gått fort…). Kram!

  3. Här händer det inte heller så mycket. Njuter av sommaren och min lilla familj. Storverken kan vänta till i höst. Ta det lugnt du med, så ska du se att energin snart återvänder!:)\n\nHälsningar\nSophie

  4. Tråkigt vara sjuk när det är sommar. Om det finns någon fördel, är det väl som du skriver, att få lite böcker lästa.. Krya på dig!

  5. Krya på dig! Inte roligt när man känner att kroppen inte vill. \n\nSpännande med nya inköpen :)\n\nJag slog till och inhandlade en ljusslinga på Granit häromdagen, mycket tack vare ditt fina inlägg från Fårö för några dagar sedan!

  6. Krya på dig Weronica! Läs, drick te, se bra film, njut av er vackra trädgård och krama varandra mycket så hoppas jag att du snart är på benen igen.\n\nKram Lotta

  7. Nääää, sjuk på sommaren är ingen hit 🙁 Hoppas att du får bli frisk snart, så att du orkar göra annat. Om det är till någon tröst så är jag ooootroligt seg av mig åxå, men jag är höggravid och börjar känna att lill*n får komma ut snart…\nHa det gott! kram!

  8. Men så trist att känna sig hängig. Hoppas att du piggar på dig snart och att du kan få kraft att sätta ihop Ernst krukorna. De är jättefina.\n\nSköt om dig

  9. Har fått loss lite surftid just i detta nu, för välbehövliga uppdateringar, hos mina favoriter, blink-blink, fjäsk-fjäsk. ;)\n\nJobbigt att drabbas av envisa virus i det återvändande varmare vädret. 🙁 Skickar cyber- c-vitamin i massor till hela familjen W!\n\n/helena

Leave a Reply

Your email address will not be published.