2 augusti

 

Jag är fortfarande krasslig, men det har kliat för mycket i arrangeringshänderna för att avstå, så jag antar att det finns hopp :). Vackra trädgårdsredskap från Joseph Bentley och Hemlängtan samlat i min mans farmors gamla korg. Jag tycker om att ha fina saker framme som bekant som inspiration och som installation – oavsett om det är arbetsredskap eller ej. Bakom syns även fina lanternor som jag fyndade från Cosas.

Så har jag fått en vacker agave av min mormor. Jag har nästan inga klassiska medelhavsväxter, men den där står fint ute på terassen. 

I trädgården blommar ringblommor, vit rudbeckia och luktärtor. Jag lovar att ta er med på en tur en annan dag. Hoppas att ni har det fint när min favoritmånad augusti nu har kickat igång!

5 comments

  1. Vackra verktyg! Här hemma återfinns mest tidningsprenumerationspremievarianter… :-)\n\nKrya på dig det sista! Ser fram emot en rundtur där ute! Här blommar också ringblommorna för fullt, jag är mest förvånad att sådden lyckades och överlevde 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.