Tävling: Vinn ett armband

 

Ja ni, det verkar väl egentligen aningen magstarkt att köra en tävling med något DIY:at med mina högst insomnade pysseltakter, men knyta har jag ju fastnat för – med besked :). Jag har fått önskemål om att anordna en tävling om ett vänskapsarmband och varför inte känner jag denna regniga eftermiddag. Så om Du vill knyta ett armband handmade by me runt din arm, så ta chansen. Jag tänker mig något i stil med detta eller detta. Det praktiska med färger och mått tar jag sedan med vinnaren, men önska gärna nu. Säg hej till mig på weronica@enmammasdag.com. Jag blir glad över en rad om dina höstönskningar kring min blogg. Varmt lycka till!

17 comments

 1. Hej där det är till mig du ska skicka ditt underbara konstverk! Jag skulle bära det med stolthet….Jag önskar mig ett med x- mönster, bakgrund i stark cerice/rosa och svarta X. Hoppas så på detta!!!!! Tack på förhand.

 2. Hej, hej! Vad duktig du är på att knyta armband jag skulle gärna bära ett i höst. Jag gillar bloggen som den är jag har fått mycket finfin inredningsinspiration från den gillar även dina modekollage.

 3. Men å en så charmig tävling!! Mysigt att få vinna något som någon gjort helt själv och inte en massa sponsrade saker. Jag skulle gärna välja ett randigt i blå nyanser med grått eller svart. \n\nHoppas på tur!

 4. Hej Weronica!\r\nJag vill gärna vinna ett fint armband! Jag tycker du ska fortsätta i samma stil, kanske lite mer känslor, blir berörd varje gång du skriver om sånt, och mer träningspepp 🙂

 5. Mycket fin tävling Weronica ! Den här vill jag delta i ! And Ooo.. you know me !? (eller kanske inte ; ) Men svart/vitt är ju min melodi på saker och ting. Jaa, nästan allt !! IIII eller X spelar ingen roll ! Bara den är gjord av dig gör den ju till ett stort värde för mig ! ; )\n\nTill Hösten.. Oj ! Jag som tycker du alltid har så mycket tips och trix för dig. Jag är nöjd med inspirationen du redan ger mig/oss.. (tråkigt va? Men så är det.. : )

 6. Åh härlig tävling! Jag sitter just och tittar på mitt kryss-armband som blev färdigt idag. Trådtrassel halvvägs så det blev inte lika fint avslut som början. Men bättre än det första jag gjorde, där tråden tog slut innan det räckte mig om handleden. 😉

 7. Åh vilka superfina armband!! Jag vill absolut vara med i din utlottning och hoppas på tur!!!!\n\nKraaaaaaaaaaaaam aka

 8. Så snill du er som vil gi bort et av dine armbånd 🙂 \r\nJeg vil også være med i konkuranssen og sender deg en mail 🙂 \r\n\r\nHva gjelder farger: Surprise me 🙂

 9. Hej!! Kom gärna och fira hos mig. Jag har en STOR utlottning av wings-reproduktioner, personliga tavlor, retro-motiv m.m. Välkommen att delta och lycka till!\n\nHälsningar\n/Lina

 10. YES! säger jag och ska genast skriva ett mail till dig, för visst ska jag vara med i utlottningen. Oj, vad kul! \n\nHa en fin dag, Weronica!

 11. Oj, vad jag hoppas jag har turen med mig. Ett vänskapsarmband med orange som huvudinslag har jag haft i mina tankar många veckor nu men insett att jag inte kommer få ihop något sådant, jag har inte den ådran. Till och med på slöjden i nian var min mormor tvungen att virka den obligatoriska duken åt mig eftersom jag helt enkelt inte fick ihop det hur jag än försökte. Vad gäller din blogg så är den så personligt och perfekt som den är, jag njuter av varje inlägg, sparar tips och inspiration i min speciella mapp, ler igenkännande allt som oftast och känner även mammahjärtat bulta när det handlar om sådant. Jag skulle gärna se dig susa förbi på något foto ibland, det blir liksom ännu mer personligt om man också får se dig. Hur som helst är du en av mina stora favoriter här i bloggvärlden. Tack för din spirande ork och energi med bloggen och enmammasdag.

 12. Hej!\nÅhhh, vad jag önskar mig det orange armbandet, som jag skulle bära med stolthet. Lite orange skulle pigga upp i det begynnande höstträsket med förkylningar, make med lunginflammation och stress med nystartade egna företaget. Älskar din blogg och läser den slaviskt. Egentligen har jag inga önskningar för den inför hösten mer än att du ska fortsätta att låta den vara precis som den är. Den är underbar och vissa dagar min livlina över en kopp kaffe på morgonen. Tusen tack!\nHälsningar\n\n// Camilla

 13. Jag skulle jätte gärna bära ett av dina armband. Har försökt mig på det sen du skrev om det första gången, men… Jag får nog hålla mig till mitt papperspyssel. 😉

 14. Hej!\nVilken fin tävling, personlig och helt rätt i tiden:)\nJag vill absolut va med och tävla,och överraskas gärna av färgvalet! Din blogg är toppen som den är, men gärna budget och reatips! har haft de lite tfft ekonomiskt ett tag men vill ändå försöka få det fint härhemma! Gillar även inspirationsbilderna från DITT hem!! tack för att du delar med dig till oss!\nKram från Alexandra i Östersund

 15. Efter en dyster söndag – med först en inställd teaterföreställning som jag sett fram emot och därefter 2400:- i böter för förargliga 13 km för fort – så tror jag att den enda som skulle pigga upp mig är ett finfint armband made by you!

Leave a Reply

Your email address will not be published.