Äppel Päppel

 

Det börjar bli dags för äpplepaj igen. Tjusningen med säsonger är att det man tycker allra mest om varierar under året. Nu är det äpple och kanel för hela slanten i min smakradar. Jag gör nästan alltid enligt detta recept (följ länken för tidigare publicerat recept). Det verkar vankas riktig sensommar i helgen, så det får kanske lov att bli ett sådant där riktigt fint scenario med paj i solen att spara på till mörkare dagar. I bilden ingår dock sura barn som tycker att det är heltrist med äpplepaj. De gillar det inte alls. Lite glass till dem och saken är förhoppningsvis biff dock :). Jag har tagit in en kalkstensskiva till i köket som synes. Gillar uttrycket mycket. Med hopp om en fin helg till oss alla!

 

signature

8 comments

  1. \nJa nu är dom här ! Snygga är dom också på bild. Duktiga du som får till det så snyggt!\n\nHemma hos mig hjälper det inte hur många äpplen jag än äter , vid min sida varje morgon så är han där min doktor :)!\n\nFin fredag under äppelträdet .\nCarina

  2. Mmm.. äpplen som är så gott!\nVi har maaaassor på vår koloni. Jag tror bestämt det får bli äpplepaj premiär i helgen med ditt recept ;)\n\nHa en skön helg.

  3. Härlig bild W:)\n\nKikar bara in för att önska fin helg och berätta att nu är vita höstanemoner inhandlade tack vare dig:)) \n\nStor kram

  4. Fina foton! Ja, nu har vi äpplen i överflöd här hemma. Vi har turen/oturen att ha några sjukt galet överproducerande träd;) Kul att hitta ett trevligt recept här. Jag tror inte att det finns någon mer hemtrevlig doft än äpplen och kanel.

  5. Ja gud så gottt. Jag har en favoritäppelkaka som jag äter på en fik. Det är lite karameliserad på toppen och knaprig. Jag kanske ska ge mig på att försöka göra en sådan. Ska bara hitta ett recept först ;-)\n\np.s. som sagt, så har jag ändrat bloggadress så man måste länka om mig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *