12 comments

  1. Åh vad roligt med Zetas! Hoppas du hade en bra dag där! \nSynd att jag var på jobbet, annars hade jag vilar dit 😉

  2. Osis , jag var ju där igår och drömde mig bort för en stund. \nHärligt med oaser som Zetas och Ulriksdal när hjärnan behöver fyllas på med ny inspiration.\nI min kasse hamnade en mycket konstig blomma den här gången , silvrig sak jag aldrig sett förut!\n\nSer fram emot en titt i din / Carina

  3. Haha roligt 🙂 Och fina bilder! Vad blev det för ros tro? Vi satte tre gamla bondrosor förra året som alla tagit sig rätt bra och tacksamt nog är de taggiga o ogillas av haren, som annars käkat på både pelargonerna o jasminen. Får nog skaffa lite skydd runt jasminen tills den vuxit sig stark. Pellisarna bjuder jag på för nu är jag rätt less de ändå 🙂

  4. Jag har så många, många gånger varit på väg dit. Vi bor ju inte så värst långt ifrån..men så kommer annat i vägen. Måste nog ta min Zetas-oskuld snart 😉

  5. Men jösses vad det var länge sedan jag var på Zetas! Det är nog verkligen dags att ta en liten tur dit snart. \nÅ törs man erkänna att man aldrig varit på Ulriksdal…? *skäms?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *