Nya skrivböcker

 

Att jag inte kan stå emot skrivböcker är ett gammalt konstaterande. Det blir extra påtagligt i augusti när allt drar igång igen. Bara några till, liksom. Bara några till. IKEA har just nu Family-pris på Edholm & Ullenius fina serie Anständig. Det är höstfint i den där blå nyansen som känns väldigt rätt. Skynda fynda som det brukar heta.

Fotografi: Weronica – En mammas dag

7 comments

  1. Åååå du är underbar med alla dina suveräna tips här på bloggen – jag bugar och bockar!\r\nDessa ska jag kika efter på IKEA nästa gång!\r\n\r\nBästa hälsningar Johanna

  2. Jag är likadan, skrivböcker och allt möjligt till kontoret vill inköpas just vid den här tiden på året! \n\nVar är din fina kalender i bakgrunden inköpt? Gillar den skarpt!

  3. Åh, tack så mycket för tipset!\nHar funderat på vart man kan få tag på någorlunda fina och prisvärda skrivböcker :)\nSka ta mig en kik på Ikea nästa gång man hamnar där!\nJag vill också passa på att berätta att jag är med och tävlar om ett mineralsmink-kit hos Helen på hiilen.blogg.se (check her out!) åt min underbara sambo!\n/Tommy

Leave a Reply

Your email address will not be published.