Från önskelistan

 

Ja, ungefär så kanske man skall tolka en sådan gåva i dessa tider. Jag har haft en orange skönhet på min önskelista länge, länge. Häromdagen fick jag denna i en mycket uppskattad present. Tusen tack! Och lovar, skall göra massor av ovärldsligt goda köttgrytor så snart jag känner mig lite bättre!

Tack för fina hälsningar från er också. De värmer gott!

signature

10 comments

  1. Usch och fy för sjukdomar! Jag vet att du kommer bli nöjd med denna pärla. Jag har en turkos själv and I love it! Lätt att diska och snygg på bordet!

  2. En sådan står på min önskelista också. O eftersom den var på extrapris på Cervera så tror jag den kommer att ligga i min julklappshög… En röd hoppas jag

  3. Åh vad fin den är!! Vet du om de där grytorna kan vara på induktionshäll? Jag har suktat länge men alltid tänkt att det inte funkar på våra plattor…\r\n\r\nKrya på dig & stor kram! Måste bara få säga att det är alltid lika intressant och inspirerande att besöka din sida. Du är superduktig med färg & form. Text & bild. En riktig höjdare! KRAM Jes ?

  4. Jag införskaffade en sådan för en dryg månad sedan. Ända sedan den flyttade in i köket har vi planerat maten hemma utifrån vad vi kan laga i grytan. Det är det absolut bästa köpet vi gjort!\n\nTill Jes, som frågade om den fungerar på induktionshäll – det går alldeles utmärkt. Ett bra tips om man funderar på om en gryta/kastrull/stekpanna fungerar på induktion är att ta med en liten magnet till butiken, alla kok- och stekkärl som är magnetiska fungerar på induktion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *