9 comments

  1. Ja TÄNK om man hade varit på plats idag. Jag är så himla nyfiken 🙂 Och den billiga teburken gick ju inte av för hackor den heller. Jättefin! Vill dit!\n

  2. Hej,hur kan du som verkar vara en alldeles utmärkt trevlig och intelligent kvinna i dina bästa år,ägna,\r\nvad det tycks,\r\nså mycket tid,energi och pengar på olika saker att \”klicka hem\” ?\r\nKänns inte det ytligt i längden?\r\nJag förstår om du tar detta som kritik, men det är bara en fundering och undring jag har,\r\nen reflektion över hur vårt samhälle ser ut…..vad vi lägger vår tid och tankekraft på.\r\nHur tänker du kring detta?\r\nJag gillar själv att konsumera allehanda saker men känner att det inte är speciellt hållbart ur en etisk synvinkel.\r\nÄr det kanske så att många bloggare driver på konsumtionshysterin.?\r\nHa en fin dag\r\n\r\n\r\n

  3. Lotta: Jag skulle gärna varit där just denna dag! En teburk hoppas jag kommer min väg framöver.\n\nSandra: Det får lov att vara en väldigt generös tomte det om vi pratar tenn här 🙂 Plåtburkarna är väl mer inom räckhåll kanske ;)\n\nAnna: Nej då, var och en får tycka vad man vill. Jag tar gärna mothugg så länge det är konstruktivt. Jag håller med dig om en viss köphets inom bloggosfären. Jag tycker inte att jag personligen ligger i någon farozon där, men visst kan mina tips och inspirationscollage uppfattas som ett enda stort incitament till KÖP. Jag tror dock att jag har smarta läsare som kan göra ett urval och känna efter vad som passar dem bäst. Jag känner också att jag ändå är ganska bra på att tipsa om säsongsskapande saker som inte behöver vara nya kuddar, utan som man kan hämta in alldeles gratis från naturen. Jag vill också visa på att man inte behöver vara så trendängslig, utan kan vara trygg i sin smak över tid. Mitt klickande går i vågor också. Nu håller vi på med barnens rum och då handlar jag en del detaljer på nätet. Överhuvudtaget handlar jag mycket på nätet, så hos mig är det nog mer kartonger från webbutiker än vad det är kassar från affärer. Inte tu tal om att vi inte lever i ett konsumtionssamhälle, där vi är vana att uttrycka oss genom saker. Ytligt på ett sätt, men även ett av mina intressen att skapa ett levande hem på många olika sätt. Som sagt – alltid intressant att diskutera denna fråga ur olika synvinklar. //W

  4. Hej du fina Weronica! Och grattis till Hus o Hem favoriten, välförtjänt som bara den! Och tack för jag fick vara med under den där vinjetten. Du anar inte hur mycket det betydde just nu. Halvhängig och lite orkeslös bland högar av kartonger och paket och en lite uppgiven för att man inte riktigt hinner med. Planerna är många men tiden äter upp dem så sakta. Men tack för att tyckte det var bra, ändå…\r\nKramar Sofia\r\n

  5. Häärligt med te och lockande med Svenskt Tenns nyöppnade tesalong! Det blir en tripp under höstlovet, och risken är stor att en teburk (i plåt..) får följa med hem. 🙂 \r\nTack för alla suveräna och inspirerande tips, texter och bilder!\r\nMå så gott \r\n/Madeleine

Leave a Reply

Your email address will not be published.