For the love of washi

 

Jag har fyllt upp washi-lagret inför kommande projekt. Svårt att få nog av dessa magiska tejprullar. Washi on :)!

8 comments

  1. Tack vare dig har jag blivit en washi-friend jag med. Visste inte vad det var för något för några månader sen, men nu har jag tre rullar hemma. Dottern har också blivit invigd, fått tre egna rullar, och hänger bilder i sitt rum lite överallt, vilken hon nu FÅR göra. Tack för rekommendationen, Weronica.

  2. Kan man säga att washi tape är vår nya affisch lera? 😀 Är det IKEAs fina svarta blyertspennor jag ser i muggen? Jag älskar dom trekantiga pennorna och även de med färger.

  3. Washi är grejen helt klart. Så himla smart att bli av med väggarnas tyranni och kunna vara kreativ utan spikhål och ramar. Och så kan man ju göra massa annat skoj med den. Paketinslagning känns aktuellt t ex. More to come – absolut :)\n\nLotta: Darlingthings.se har massor av fina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.