12 comments

  1. Haha! Jag läste Mange Smith och trodde det var han Glassigtsnbben. Men det kändes väldigt icke Downton Abbey.\n\nhttp://www.youtube.com/watch?v=mKrA2-48fhk

  2. Jag håller med – bäst just nu!\n\nJag ser det alltid på SVT Play, någon eller några dagar efter ordinarie sändning (lördagskvällen är för kort för tv-tittande, typ:) och då händer det att jag \”spolar tillbaka\” för att se de bästa (ja, eller mest dräpande) replikerna i repris. :)\nMaggie is the shit!\n\nKram.\n\n

  3. ha ha, kul där vad Yllet skrev. Och här kan man ha riktigt roligt åt felsägningar (\”felhörningar\”):\nhttp://felsjunget.se/\nJag tycker det är kul i alla fall..\nHa en fin vecka!

  4. Lina: Perfekt att njuta av en extra gång ja! Kram\n\nSeventeendoors: Ja, sådant där är kul. Hjärnan kör ju enligt sina egna spår ibland 🙂 En fin vecka till dig med!\n\nlilla.u och casaofmia: Hon är grymt bra!\n\nKoselig: Absolut. Dame Maggie rules! Vi har sett om Harry Potter-filmerna nu på höstlovet och laddar för DVD-släpp av sista filmen snart. Maggies Minerva är en av mina favoriter i HP.

  5. Jupp, Dame Maggie Smith är verkligen outstanding. Hon är suverän i DA och ääääännu bättre i HarryPotterfilmerna. Såna skådespelare växer verkligen inte på träd, faktum är att jag tror inte de ens \”tillverkas\” så längre. \r\n\r\nMöjligen att Emma Thompson kanske kan bli en värdig efterträdare när hon närmar sig pensionsåldern för sk vanliga yrken.

  6. Linda: En höjdpunkt på lördagskvällen!\n\nAnna: Ja, visst är hon bra i HP! Vi räknar ned dagarna här tills den sista filmen släpps på DVD 🙂 Emma Thompson har du rätt i. Hon är en favorit för mig med.

  7. Serien är helt underbar!!! Säsong två är lika bra:) Tack för din härliga blogg som ingår i den dagliga surfningen. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.