14 comments

  1. Det är kanske det gråa ljuset som gör att jag omedvetet sneglar på vår och ljus?! Hursomhelst, julfanatiker som jag är så återställs nog ordning snart och granris kommer in, fin hatthylla och väskan känns passande ; )\nMalin

  2. Visst får man den där känslan att det gäller att lapa i sig solen allt vad man kan. Snart kommer än mörkare och gråare tider. Då gäller det att ha laddat batterierna med höstsol. 🙂

  3. Tina: Dimman lättade i morse här. Det var knappt att man trodde på det när solen bröt igenom. Halleluja som sagt 🙂 Hatthyllan blev så bra där när jag kom på vilken vi skulle ha. Då förstod jag inte hur jag kunde ha gått förbi denna klassiker, men nu så!\n\nMalin: Först kör vi ett varv i detta grådis och sedan tar vi vår 🙂 Jag vet med mig själv att adventsinspirationen är den trevligaste. När den röda julen väl har varit, då blir det andra tongångar inspirationsmässigt. Det börjar komma massor av press om vår och sommar, men där är jag inte riktigt än 🙂 Nej, först vill jag frossa i all förväntan och vita blommor – sedan tar vi vår. W-väska till mig – japp 🙂 \n\nMalin: Absolut! Och så blir man ju på så fasansfullt mycket bättre humör bara av att få lite sol genom fönstret också!

  4. Här är det fortfarande grått och dimmigt. Utanför mitt fönster finns dock ett stort träd med vackra röda bär och många småfåglar som får mig att hålla humöret uppe.

  5. Jaha, lite vädersnack alltså 🙂 Och jösses vilka snygga bilder. och massa nya inlägg som jag av en händelse har missat. Det har aldrig hänt förut. Turbobloggar du eller börjar jag bli långsam? \n\nKul med SOS Barnbyar. Rodebjer släpper också ett spännande samarbete. \n\nOch ditt julmysurval- wow!. Holiday kan vara den mysigaste filmen någonsin. Vi gör ofta Mr Napkin-head hemma, fast ingen gör det så bra som Mr Law him self. \n\n

  6. Jag ÄLSKAR din hall!!!\n\nSå ren och fin utan plotter (kläder och skor högt och lågt) och alla galgar i samma manér.\n\nNär jag åkte hemifrån i morse vid sju tiden, var det ett rosa sken på himlen och frost på ängarna. Jag kände mig som i en sagovärld.\n\nHade god lust att strunta i jobbet och åka hem och hämta kameran istället.\nMen plikttrogen som man är….här sitter man 😉

  7. Camilla: Solen bara gassar här – underbart! Ditt träd låter som en alldeles utmärkt utsikt. Jag saknar träd här i nybyggarland kan jag säga :)\n\nSofie: Ja jösses, man blir alldeles mild i sinnet :)\n\nAnna: Ja, där kom det 🙂 Jag har en man som är fanatisk väderintresserad. Jag har spottat upp mig lite när det gäller sommaren – då har jag numera stenkoll på vädersajter, men denna årstid bara blir vädret på ett annat sätt. Solen i dag var bara en underbar överraskning. För mig. Maken hade naturligtvis stenkoll på att dimmorna skulle lätta just i dag :)\n\nJo, jag har nog fått in en högre växel just nu. Gäller att hänga i när man liksom har flowet :)\n\nLiseLotte: Den är ju så där tjusig för att det bara är mannen och jag som hänger där. Barnen har allt sitt högt och lågt i groventrén – tillsammans med tvätt och mycket annat – man får en liten vy från en annan vinkel i dagboken i dag :)\n\nFairytale ja dessa grå dagar. Man får hålla fast vid det SOLIGA humöret 🙂

  8. Snön kan få hålla sig borta till 1 advent och försvinna efter sportlovet tycker jag. Men kallt var det i luften idag. \n\nSnyggt med en efternamnspåse. Snyggt med ett W, det har ju jag med.\n\nOch IKEA keramiken, fin! Dregglade över den nyss. Men jag måste spana in den IRL också. Om den går ju igenom mitt filter.

  9. Isande kallt för första gången på länge, trots solen. Första advent med snö, det låter himla trevligt det.\n\nFör mig är det förnamn med bara min W-påse. Om vi skulle köra en familjepåse skulle det bli ett F för vår del :)\n\nFilter är ett bra ord tycker jag. Man ser så himla mycket grejer dagarna genom, men det är få saker som klarar den där sista gallringen. Nyttigt och så skall det vara tycker jag. Livet Hemma är urduktiga på fina fotografier och lyckas styla till varumärket på ett annat sätt. Det har inneburit ett klart lyft för IKEA tycker jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *