Spirande inspiration

 

Möjligen lite mindre sug i dag då, när vi begåvades med skön höstsol här, men i köket blommar tazetterna från i helgen och doftar alldeles underbart. Ni känner väl nästan, eller hur :)?! Sådant går jag i gång på. Så fick jag Lantliv Jul & Pyssel  i brevlådan i dag. Om man är svag för årstidsstämningarna som Lantliv är duktiga på, då gillar man denna specialtidning också. Det är fullt ös med snyggstylad jul och recept – mer skimmer än verklighet kanske. Högt bläddervärde!

Just ja – den här är också bra. Fixa Vinter hos Soform.

signature

7 comments

  1. Den mysiga tidningen har jag också suttit och bläddrat i nu. :-)\n(Hos oss kom det lite snö den 21 okt förra året, sedan lite den 9 nov, men snön som kom för att stanna kom den 24 nov och framåt.)\nHa det bra.

  2. Malin: Nja, riktigt så kul skall vi inte ha det tror jag 🙂 \n\nNilla: Högt bläddervärde som sagt – och du har grym koll på snöläget. Jag tror på dig 🙂 Detsamma!

  3. Precis vad jag behövde, pressbyrån nästa! \n\nFick nyligen berättat för mig att det nu finns 68 aktuella inredningstidningar att välja bland… Källa: Fredrik Lindström/Ljust&Fräscht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *