Spirande inspiration

 

Möjligen lite mindre sug i dag då, när vi begåvades med skön höstsol här, men i köket blommar tazetterna från i helgen och doftar alldeles underbart. Ni känner väl nästan, eller hur :)?! Sådant går jag i gång på. Så fick jag Lantliv Jul & Pyssel  i brevlådan i dag. Om man är svag för årstidsstämningarna som Lantliv är duktiga på, då gillar man denna specialtidning också. Det är fullt ös med snyggstylad jul och recept – mer skimmer än verklighet kanske. Högt bläddervärde!

Just ja – den här är också bra. Fixa Vinter hos Soform.

7 comments

  1. Johanna: Det beror säkerligen på var man bor i vanlig ordning 🙂 Jag minns att vi hade snö innan, men här blev det så där rejält \”snögubbe-väder\” för precis ett år sedan i alla fall 🙂

  2. Den mysiga tidningen har jag också suttit och bläddrat i nu. :-)\n(Hos oss kom det lite snö den 21 okt förra året, sedan lite den 9 nov, men snön som kom för att stanna kom den 24 nov och framåt.)\nHa det bra.

  3. Malin: Nja, riktigt så kul skall vi inte ha det tror jag 🙂 \n\nNilla: Högt bläddervärde som sagt – och du har grym koll på snöläget. Jag tror på dig 🙂 Detsamma!

  4. Precis vad jag behövde, pressbyrån nästa! \n\nFick nyligen berättat för mig att det nu finns 68 aktuella inredningstidningar att välja bland… Källa: Fredrik Lindström/Ljust&Fräscht

  5. Anna: Behövde var ordet ja 😉 Lyckos dig som sett – jag har missat, men läst och kollat bok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.