Vackert hem

 

Om man i likhet med mig sitter och tittar extra mycket på Jennifer Janschs våning i nya Sköna Hem, så finns det mer att frossa i hos Skeppsholmen. Det är återigen det välbekanta scenariot att familjen är på väg att lämna när reportagen kommer i inredningstidningarna. Om det kan man tycka vad man vill – intresset för visningen på söndag lär knappast minska av en stor artikel i en av de största tidskrifterna. Riktigt tittgodis är det. Jag gillar den stilsäkra mixen. De små broderade kuddarna som man ser på olika håll är bedårande. Jag tänker på den klassiska Drottningkudden – It ain´t easy beeing queen.

Genom Today You Inspired Me. Mäklarbilder från Skeppsholmen blandat med bilder av Jenny Brandt för Sköna Hem. Det softade ljuset i tidskriftsbilderna tillsammans med de dova nyanserna där är till våningens fördel om man jämför med mäklarbilderna.

signature

7 comments

  1. Det har du rätt i, det kanske är en intrikat del i marknadsföringen att visa upp sig i andra medier än traditionella Hemnet.\r\nDet är en hel del som brukar vänta tredje eller fjärde barnet också tycker jag mig ha noterat.\r\n\r\nOch fint var det!

  2. Mycket fint!\n\nJag har inget emot att husägare drar nytta av ett fint reportage vid en försäljning. Det är mer att själva \”hemma-hos\” idén faller platt. Trist tycker jag, det är mer regel än undantag nuförtiden.

  3. Caroline: Det kan nog vara så i vissa fall plus att man kanske hellre släpper in och visar sitt hem när man ändå är på väg bort liksom. Alla vill kanske inte ha in kameror och visa upp. Visst är det fint. Man kan titta länge på det.\n\nSofia: I det här fallet har man blandat Sköna Hem-bilder med mäklarbilder i annonseringen hos mäklaren, så det finns en tydlig symbios där. Ja, frågan är som sagt hur mycket hemma hos det blir eller om det mest handlar om att visa upp för intressenter. Sedan är ju alla reportage stylade och vinklade iofs, men ändå :).

  4. Jag håller med. Tror det mestadels handlar om att det känns lite jobbigt, särskilt som offentlig person, att visa upp var man bor. Det känns nog betydligt tryggare att visa upp sitt hem när man inte längre finns på den adressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *