3 år sedan

 

Den 14:e november 2008 fick vi nycklarna till vårt hus. Tre år sedan. Jag blir alltid lite sentimental vid sådana konstateranden. Jag kollar in bloggarkivet för att titta på byggbilder och de där bilderna som jag tog när vi var precis nyinflyttade. Jag minns fortfarande den där lite magiska känslan fredagen när vi fick nycklarna. När man bygger hus är det alltid massor med människor i det under processen. Det finaste då var just att gå runt alldeles ensamma här inne och känna att det skulle vi få göra varje dag sedan. Så idag hjärtar jag vårt hus lite extra. Tänk att det är vårt.

 

10 comments

  1. Grattis på årsdagen! Vi väntar på nycklarna till vårt hus, den 15 mars är det dags för oss att skapa minnen :-)\n\nHa en skön måndag!\n\n

  2. Vilket vackert hus! Vi står i startgroparna för att bygga nytt. Känns både roligt men också lite skrämmande.

  3. Tack för att vi har fått följa med på din resa!\r\nJag och vårt hus firar snart 5-årsdag! Det går så fort!\r\n/Sara

  4. Ert hus är helt fantastiskt! \n\nJag längtar verkligen tills vi har möjlighet att bygga eller köpa vårt drömhus. Nu går det inte eftersom vi är en nystartad familj om fyra och jag studerar… Att hyra är inte riktigt samma sak och jag har konstaterat att det är en fantastisk lyx att få ha sitt eget hem – som man äger och rår om helt och hållet själv. \n\n

Leave a Reply

Your email address will not be published.